anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce culoare sa imi zugravesc dormitorul?

14 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca culoarea fructului de lamaie.

| fabiola a răspuns:

Imi place bleu sau verdele acela deschis care se poarta! Acum depinde si de gusturile tale, de culoarea covorului, mobilei sau perdelelor!

| ing. a răspuns:

Buna.Al meu este un verde deschis, ca sa se potriveasca cu lenjeria, biroul etc.hee hee. Incearca sa folosesti culori cat mai deschis, gen crem, bleu etc. si sa le potrivesti cu moblierul camerei tale! Multa bafta kiss

| Razvan a răspuns:

Crem inchis.Se asorteaza cu mobilahappy

| clauss a răspuns:

Anul asta am incercat ceva nou, am trasat pe diagonala tavanului si am varuit un perete si jumate de tavan roz, iar cealalta jumatate galben, a iesit ceva frumos, facut de mine, nu ca la un profesionist, dar merge

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu dorm impreuna cu sora mea mai mica, iar culoarea este roz(nu intreba de ce). Dormitorul parintilor mei este verde si este foarte placut. Unverde mar ar fi potrivit pentru o camera. Oricum, sa nu alegi culori tipatoare, cum ar fi rosu, albastru(nu toate nuantele). Succes/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Curoarea vernil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-as dori sa-mi fac dormitorul verde sau rosu.

| sy46 a răspuns:

Vopseste peretii camerei tale in culorile care iti plac mai mult, care te relaxeaza si iti dau o stare de spirit buna. E camera ta, deci te reprezintahappy

| Andromedda a răspuns:

2 pereti portocaliu deschis si 2 pereti portocaliu putin mai inchis...asa am euhappy

| mcrenma a răspuns:

Ar trebuii sa ti-o zugravesti intr-o culoare care iti place tie, si care totodata sa fie linistitoare si sa dea o atmosfera placuta si luminoasa. De preferat este albul, un galben sters, albastru deschis, sau purpuriu. Ele sunt potrivite pentru ca dau o nota linistitoare si energizanta in acelasi timp.

| ZuZuAleX a răspuns:

Eu am portocalie camerawinking

| Johnny_3038 a răspuns:

Verde deschis sau rozov!

| motzata a răspuns:

Al meu are 2 nuantzewinking placa d la albastru inkis si as la albastru deskis... e super misto. cand stau in pat ma simt ca sunt in cer iar becurile d pe tavan dau impresia ca e cerul instelatwinkingsuper tare