Eu nu ti-as recomanda portocaliul. Bucataria a devenit cu timpul un adevarat spatiu de zi iar din aceasta cauza amenajarea ei este destul de dificila.Se poarta combinatiile alb-negru. S-a dovedit ca acestea dau mai multa pofta de mancare, in cazul bucatariei.Mai merg si combinatiile bej-crem cu negru, da o nota de eleganta, era made in Germania, era superba, e ceva ce nu vezi la oricine. Am mai vazut la tv pe la vedete combinatia asta. Poti pune pe pereti crem.Nu cred ca trebuie sa fim chiar atat de fixisti in amenajari, sa facem combinatii ideale de culori, trebuie sa ne lasam imaginatia sa-si faca treaba. Un sfat pe care imi permit sa-l dau pentru cei care vor sa-si zugraveasca peretii e sa se lase dusi de dorinte adica daca eu vreau sa fie verde spre exemplu verde va fi.
Culoarea pe care o vei alege bucatariei si holului depinde si de mobila pe acre ai ales-o!(in cazul in care ai facut deja acest lucru)
Eu sunt de parere ca merge orice culoare care iti place si care poti sa asortezi si alte lucruri! bucataria arata bine in nuante mai deschise, cel putin eu sunt de parerea aceasta. La camere se poate utiliza si jocurile de culori.
Acuma se poarta mai mult: culorile astea combinate alb negru. Eu zic ca nu mai merge portocaliu deschis.
marialarysa întreabă: