Un cuptor simplu!
Marea, ajoritate a cuptoarelor vin cu grill si o multime de recomandari ...ca dezgheata, ca poti gati ...multa reclama ieftina dar si o crestere de pret pe masura.
In acest tip de cuptor, daca veti vrea sa faceti o friptura la grill, proportia este cam asa : 1kg de carne, aproape 2 ore si rezultatul... o friptura aproximativa de cira 200gr! Eu am incercat in zeci de variante, carnea se stringe, dureaza, se consuma mult curent si totul degeaba.
Dezghetarea ...nu recomand. Indiferent de programul folosit carnea dezghetata va avea un aspect partial de carne fiarta...
Singurul lucru util si cu adevarat practic este incalzirea mincarii. Asta da! Rapid, se pot incalzi usor mincaruri care se incalzesc mai greu la aragaz, curat.
Deci va recomand un aparat simplu doar cu microunde. Pretul difera in functie de firma dar si daca este un aparat de " pus pe masa " sau de incorporat in mobilier. Interiorul poate fi din inox, asa prefera lumea, dar nici cele cu interior vopsit nu au probleme. In functie de buget, alegeti!
Desi pare stupid raspunsul meu imi permit totusi sa-l dau:niciunul!
se pare ca este cel mai rapid mod de a prepara hrana, dar cel mai nesanatos! Dar alegerea iti apartine!
Cuptor Master Chef R 298 Rohnson, cuptor similar celui din programul publicitar al www.top-shop.ro, cu diferenta ca cel de la firma Rohnson costa 180 roni iar celalalt 399 roni, fiind acelasi cuptor din toate punctele de vedere. De ce ti-l recomand? Pentru ca face tot ceea ce face cupt.cu micro. dar mult mai multe decat acesta si cu un consum de energie mult mai mic. Succes in a lua o hotarare buna...
Http://www.mobila-online.biz/359-cuptor-cu-microunde-teka-mc-32-bis.html Il recomand pe acesta.
De ce? Pentru ca are mai multe functii decat o naveta spatiala, si costa "decat" 3900 de roni. Si este si incorporabil in mobilier
Fara grill si digital. In nici un caz sa nu iei analogic ca e o mare porcarie.
E bun pentru incalzit mancarea/lichide si copt cartofi.... Se poate folosi si pentru dezghetat, dar nu la programul impus de el ci la o temperatura mai mica.
anonim_4396 întreabă:
Scikofit întreabă: