rroxi44
| rroxi44 a întrebat:

Ce faceti cu lucrurile inutile care vi se acumuleaza prin casa? Cand constatati ca nu va trebuiesc?

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Lucrurile inutile tie pot fi foarte utile unei alte persoane sau chiar mai multor persoane.cauta fundatii care au nevoie de lucruri si chiar spitale.acum,depinde si ce lucruri ai de dat. ziarele si revistele recicleaza-le si poti obtine bani pe ele.

5 răspunsuri:
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Eu cand ii raman fiului meu hainutele mici, strang mai multe si le dau unor copii ai caror parinti nu prea au posibilitati, la fel si clu jucariile lui. Am dat saci de jucarii la copii care s-au bucurat nespus. Cand strang haine si incaltaminte de-ale mele mai dau pe la tara si mai stiu o femeie care are mai multi copii si cerseste si ii mai dau si ei, iar cu ce am prin casa obiecte si ma aglomerez si nu le mai vad rostul, le strang pe toate intr-un loc si tot dintre prietenele mele lechem pe la mine si le intreb daca nu le trebuie ceva din ce e acolo si gata scap si apoi strang altele si tot asa.

| Delia 75 a răspuns:

Hainele le dau unor oameni nevoiasi iar restul arunc.
O buna perioada de timp ma agatam de orice lucru fiindca avea un trecut al sau si imi parea rau sa il arunc ...acum insa am constatat ca nu eista atita loc pentru taoate.

| piupiu a răspuns:

Eu de obicei inainte de perioada sarbatorilor de iarna ma apuc si triez lucrurile care se acumuleaza prin casa... fac ordine la haine si pastrez numai ce port, la fel cu tot ce se gaseste in bucatarie, reviste si cadouri inutile pe care nu le folosesc. hainele si vesela le pun in cartoane si le duc la diferite organisme unde vor fi distribuite persoanelor ce au nevoie de ele. hainele copiilor le duc la orfelinat. In rest...tot ce nu imi trebuie incerc sa dau prietenilor care au nevoie

| Little Kid a răspuns:

Pai.ma interesez daca sunt folositoare altor persoane. daca nu.la gunoi

| felician a răspuns:

Tot timpul am pe cineva care consider ca are nevoie de ce am de aruncat si le dau lor, nu arunc decat ce nu pot folosi chiar de loc.
Nu-i o rusine sa iei o haina sau un aparat de la cineva, eu insa am dat celor nevoiasi. Nici eu nu sunt cine stie ce bogatas, dar, sincer, trebuie sa le dam si lor o sansa sa se bucure de ceva ce isi doresc si nu-si permit.