| skorilo a întrebat:

Ce fel de experiente aveti cu apartamentele construite la mansarde? in prezent iau in considerare achizitionarea unui astfel de apartament (in brasov, pe stefan mironescu, prin IneditImobiliare, 27000_2 camere la 53mp)
, m-ar interesa daca a mai colaborat cineva cu firma respectiva, calitatea lucrarilor, etc...
am inteles ca sunt probleme si cu intabularea unui asemenea apartament
multumesc anticipat tuturor celor care vor sa dea o mana de ajutor

4 răspunsuri:
| inginer a răspuns:

Nu am cumparat, dar trebuie sa ai grija:
1. Sa fie intabulat - nu sa-l inatbulezi tu.
2. Sa verifici autorizatia de constructie si procesele verbale de receptie a lucarilor - acestea atesta ca cineva isi asuma responsabilitatea pentru ce e construit acolo.
3. Sa iei cu tine un inginer constructor sa vada imobilul si sa-si dea cu parerea daca mansarda e in regula.

| luna a răspuns:

Nu am avut nici un experiment de aceasta natura, dar din auzite e mai bine sa investesti banii intr-un apartament normal nu o mansarda.Mansardele sunt doar o,, atasarea" unui apartament iar cand ploua ai sansa sa ramai fara acoperis si plin de apa cand ploua.Luand in cosiderare ca de multe ori mansardele sunt constrite abuziv (fara autorizatii)ai avea si sansa sa ramai si fara locuita.Asadar, asigurate prima de siguranta actelor(cadastru, la primarie... )si atentie la semnarea actelor notariale.Mult succes

| luna a răspuns:

Draga adolf. Daca ai citit bine, am scris ca nu am experienta in asa ceva si am specificat,, din cele auzite". Fa diferenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problemele de acte se pot rezolva in siguranta, daca aveti un vocat bun sau un agent imobiliar cu experienta.
Ce spune -luna - este o mare prostie.
Pentru partea tehnica, tot asa va trebui sa apelati la un cunoscator care poate studia planurile constructiei si documentatia constructorului pentru a vedea ce si cum s-a construit.
Mansarda este de 1000 de ori mai interesanta decit un apartament normal. ( adolf )