Panselute,muscate,occhiul boului,bulbi de lalele,bulbi de zambile... Daca e primul an si nu sti ce culori au,dupa ce infloresc,inainte de a disparea floarea,poti sa legi la fiecare tulpina ata colorata,de nuanta florii,iar in anul viitor sa le replantezi, formand diferite jocuri de culori, ca un mozaic.Bafta! Primesc funda? Chiar,sunt incepator, ce inseamna a da, sau a primi,, funda,,?
Panselute,muscate,bulbi de zambile si lalele,crizanteme... Daca e primul an si nu sti ce culori sunt,inainte de a-si pierde floarea,poti lega ata de nuanta florii,iar in anul urmator le poti replanta(ori semana semintele), in functie de culori, formand mozaicuri.Primesc funda? Apropos,sunt incepator,ce inseamna a da, ori a primi,, funda,,?
Ai putea incerca cu begonii si muscate in diferite nuante de rosu. Bine, asta daca va place rosul. Eu le-am cumparat prin cashcow, de aici http://cashcow.ro/ro/retailers.php?cat=15 si am primit bani inapoi la comanda, vreo 65 de lei. Am si casa frumoasa acum si am facut si mici economii. Sa vina primavaraaaaa!
DANIEL17101998 întreabă: