Că ar trebui să renunţi la desene animate şi filme de groază.
un pic de odihnă şi scapi de paranoia. :*
Sunt unele lucruri care nu au o explicatie logica. Poate este ceva pananormal la mijloc.
Inseamna ca te -ai uitat prea mult la desene. Copilas, cred ca intrebarea ta va fi stearsa si te rog gandeste inainte sa "intrebi"!
E din cauza stresului, si poate ca te-ai uitat la prea multe filme de groaza, n-ai de ce sa te ingrijorezi!
Ugh, poate e doar imaginatia ta, totusi nu te gandi ca esti "o ciudatenie a naturii" daca auzi sunete sa le numim, mai ciudate, nu prea cred ca ne dam noi oamenii seama cum suna sunetele de pe o alta planeta, nu?
Cum au spus si altii, de unde stii tu cum sunt sunetele de pe alta planeta in primul rand?
@luci: clasica asta
Ca de pe alta planeta ca marte sau jupiter sau care? ca fiecare are sunetele ei, fi si tu mai clara si intre timp mai viziteaza si tu un doctor (sti tu de care)
Eu cred ca nu te-ai exprimat prea bine cand ai formulat aceasta intrebare... S-ar putea sa ai puteri paranormale sau te-ai uitat prea mult la desene cum au spus si ceilalti, ai mancat ceva stricat:-&? Le-ai povestit si parintilor tai? Daca nu, spune-le! Probabil ei te vor intelege cu siguranta!
Daca o tii tot asa ai putea sa scrii o carte:d ( )
Da nu te mai uita la desene pentru binele tau probabil de aceea se trage
Llolal întreabă: