E numele unul barbat care este folosit la "in puii mei". in episodul in care fernando e la pompele funebre, ai sa vezi ca mortul care este adus e Gibilan. asta e numele acelui barbat.
Atunci cand domnu de la CAransebes ramane fara cuvinte.foloseste expresiile asteaa` sa se dea in spectacol`... Asa fac toti acum`... K sa vedem noi ca ei sunt tarii`. FUNDA?
Pai..."Gibilan" e un nume.pe care Fernando.il foloseste in expresii...ca de ex " Sa moara Gibilan"
Personaj de etnie rroma care in general este prostu' prostilor. De fapt este un jargon tiganesc. Folosit si de "mare actor" Bendeac.
De obicei exprima scarba, frustrare, iritatie.
Gibilan e dela in puii mei si nu mai spuneti ca numai tigani folosesc acest termen gibilan ca si romani il folosesc sa se dea in spectacol
Sa moara gibilan e de la fernando de la caransebes mai precis de la mihai bendeac ciupilan e un conducator al tiganilor bulibasa intre tiganii ursari si lingurari si spoitori. Pe internet nu gasisiti dar eu stiu asta foarte bine pentru ca ii cunosc funda?
Vorba asta a ramas din jargonul celor din vechea garda de interlopi din Bucuresti si se trage de la " cibilan" o namila de om care batea tot ce misca, mai ales militienii acum e vai mama lui, nu are casa si sta in stadion la juventus bucureti.cautati pe google si o sa gasiti mai multe de el
WeAreYoung întreabă: