Daca sunt din containere, nu trebuie sa aiba grija la nimic, alea poti intra si cu masina in ele nu rupi tu ditai fierul au alea o tabla pe ele si rama de fier ca tin sute de ani.
Nu este tabla sa o bata vantu, spun poate ca tu nu ai vazut containere de alea niciodata de aproape.
Case de vacanta? care este diferenta dintre casa de vacanta si casa unde stai zi de zi? Diferenta tine pentru ce o folosesti, doar cand mergi in vacanta, sau zi de zi.
In rest e tot casa, poate aia de vacanta sa fie mai micuta, depinde dupa caz.
Daca faci casa din containere, este bun, dar sa le poti lua ieftin, sa arate si bine, adica sa nu fie lovite, indoite, de preferat o singura folosire a lor, apoi sa cumperi si sa faci.Se construiesc rapid si usor, dar merita doar daca ar fi ieftine acele containere si sa faci tu casa.
Eu cred ca cel care a intrebat vorbeste de case facute deja, sunt puse pe o rama, apoi incarcate in trailere si aduse la tine pe teren, acolo se aseaza pe ceva suporti, sub casa conectezi canalziare apa, gaze, electric si aia e tot, inauntru is la gata, cu de toate, doar te muti in ele.
Aici asa se numesc case trailer, de la faptul ca tio aduce pe trailer si se poate muta, toata casa o muti, o duci pe roti, dar nu rotile ei, rotile trailerului care o transporta.
Case p[e roti nu crec ca exista, alea se numesc altfel, is rulote sau RV.
Case modulare is cele care se fac din pereti sau piese ziduri dintr-o bucata si se monteaza la fata locului, dar case genul asta nu am vazut.
Mai degraba cred ca intrebi de case gen Trailerem alea sunt aduse pe un trailer, is deja facute, til aduce, til basculeaza unde ai tu terenul si aia e tot.
Ori daca e il si poat pune pe ceva suporti.Dar este casa deja facuta cu baie cu bucatarie cu tot ce trebuie.
Ce parere am eu de aceste case?
Sunt mai ieftine decat casele construite direct pe pamint, dar nu-s mai bune.
Apoi cumperi ce modele au aia, nu ce doresti tu.Dar asa ca idee, poti locui in ea fara probleme, is izolate, sa fiu sincer, daca acea casa este facuta asa cum se fac pe aici prin SUA ar fi mult mai buna ca una facuta acolo in RO de aia betoane, boltari si alte minuni.
Ara fi mai buna si ca pret si ca eficienta, alea ce fac romanii nu-s case, alea is ceva gen beciuri si cazemate, in care tremuri ca in frigider iarna
Deci pentru tine o casa genul asta ar fi foarte buna, nu merita sa faci casa gen cum construiesc romanii sau europenii, bani irositi.
Daca te referi la cele din containere, sunt mult mai accesibile ca pret. Totusi, cred ca sunt bune mai mult ca si case de vacanta. Trebuie sa ai grija unde o amplasezi, sa fie mai ferita, ca la o vijelie mai puternica, iti indoaie tabla.
Nu e o moda, e o necesitate.
Este o solutie pentru tineri, pana strang bani de o casa adevarata, fara sa fie datori vanduti pe la banci.
Sau casa de vacanta.