Complementele care se poarta anul asta implica elemente baroc, un gust rafinat si complex defineste redecorarea pe care vrei sa o faci, eu as alege culori neutra iar culoarea peretilor este foarte importanta, nu stiu daca in romania sunt materiale (tapet) in stil baroc din matase, sunt foarte scumpe dar merita datorita efectului, nu cred ca o sa ai prea multi adepti stilului tau.eu am mers pe trei culori-gri maro, verde antic si 2 tonuri de mov, alege cu mare grija combinatia intre tonuri si culoarea baza indiferent de incapere
Gusturile unui om nu sunt nici odata demodate din contra, parca fusta mini anilor 70 este demodata.
Daca dispuneti de spatziu decoratzi-va casa fiecare dupa gustul lui in incaperi diferite si aveti subiect de comunicare, dar un laptop, un comp sau un tv nu il vad bine intr-o incapere decorata in stil baroc, eventual cu usi in fata aparaturii pe care le inchizi dupa utilizarea lor
Parerile si gusturile difera de la o persoana la alta, de la o comunitate la alta, de la o epoca la alta.
In schimb, intr-o casnicie / prietenie parerile si gusturile diferite pot fi de folos, un bun motiv pentru comunicare.
Ce intelegi prin decoratiuni baroc, unde ai de gand sa le aplici? Dispui de un imobil luxos care sa permita astfel de decoratiuni? Consulta-te cu un arhitect. Mira
1.scuze dar nu stiu ce inseamna aceste decoratiuni 2.nu lasa pe nimeni sa te supere. poate ca si sotul are putina dreptate dar nu te descuraja
udarz13_8810 întreabă: