Se și uită urât la tine, am întâlnit câțiva care o făceau...
Mai și fluieră după fete!
Există și pitici pe creier buni: convingerile productive de genul: "Pot!"; "Merit!"; "Am de ales!"; "Mă pricep!"; "Este usor!"; "Sunt extraordinar(ă)!".
Da.
Vezi ca exista Societatea Secreta a Piticilor de Gradina, cu întâlniri nocturne și discuții secrete cu extratereștrii. Chiar au fost cazuri în care unii au dispărut și s-au întors înapoi peste ani complet diferiți.
Christian Courvoisier chiar a scris și o carte intitulată "Garden gnomes urban tales".
Eu sunt de părere că cei mai mulți au plecat în Pădurea Fermecată folosind boabe magice de fasole, au mai fost unii care au folosit unicorni, niște pui de unicorni cu puteri magice speciale, care pot deschide portaluri.
* Boabele magice da fasole deschid un portal spre altă lume.
Si asa au adus corona virus, STIAM EU
MOARTE piticilor de gradina
Daca pui beculete nu mai e asa rau, se vede chiar frumos.
Da, dar cui îi trece așa prin cap să pună beculete pe piticul de gradina arată că un glob disco
Mai alergi noaptea liniștit și vezi cum se cască unul la tine, te apucă toți fiorii... îi înțeleg, urăsc oamenii, trec prin multe, chiar și eu m-aș uita urât dacă aș fi în locul lor, dar nu înseamnă că toți oamenii sunt răi cu iei.
Mie îmi este frica de asa ceva. Am avut unul iar noaptea pisica la dat jos. În momentul acela de spaimă am luat o piatră și l-am spart. După mi-am dat seama că am făcut o mica greșeală