| Alina2241 a întrebat:

Ce pot pune peste tabla zincata a ruginit si uneori ploua in pod, acoperisul are 320m2. Ce solutii mai ieftine exista? Am incercat sa pun lindap dar ma costa 500 milioane si nu dispun de aceasta suma de bani, va rog cateva ideii multumesc.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vinde casa daca nu ai bani sa o repari ca o sa cada pe tine, crezi ca iti repară cineva gratis? Nimeni, materialele de constructie sau scumpit si dca gasesti undeva tablă mai ieftină, tot o sa plătesti manopera si daca pui pe casa material prost nu ai facut nimic, in 2, 3 ani o sa schimbi din nou toata tabla si va costa dublu.

| relian a răspuns:

Pune tabla de aia ce se foloseste la garduri, foi lungi, suruburi cu garnituri, o sa fie foarte bine. Multi folosesc tabla de aia la garduri si la acoperisuri la magazii, nu vad de ce nu si la acoperisul la casa.
Decit sa ploua, ai acoperis si arata si bine, mai ales pe acoperisul casei.
Nu arata la fel de bine ca tabla aia gen tigla, sau sindrila Lindab ce spui tu, dar pe tine te intereseaza sa nu te ploua, plus ca tabla asta ce zic eu o vei avea zeci de ani de acum incolo.
Nuti trebuie meseriasi sa o puna, poti sa pui tu singur, se suprapune foarte bine, tot ce trebuie sa faci, este sa pleci drept, sa iasa egal si frumos.

Asa ca spor la treaba. Sper ca bani de tabla de asta ai. Poti alege si ce culoare vrei tu.

| gabicoo a răspuns:

Dai cu deruginol, chituesti găurile, dai cu grund, apoi cu vopsea "lovitură de ciocan" și nu te mai doare capul.

| siriusblack98 a răspuns:

O solutie mai ieftina ar fi alt strat de tabla zincata peste cea actuala iar apoi vopsea. Ca nu te costa nici pe departe cat te-ar costa lindabul. Ar fi bun sa folosesti niste vopsea acrilica anticoroziva peste noul strat de tabla zincata dar e destul de scumpa vopseaua aia iar la 320mp intra multa si nu stiu ce buget maxim ai tu.

| eliancodrut a răspuns:

Cu 500 de milioane poti cumpara intreg magazinul de materiale. Doamne, au trecut 20 de ani de la denominarea leului si mai sunt inca inapoiati care mai folosesc "milioanele"

| Cresta a răspuns:

Ai o casa asa de mare (320 mp doar acoperisul) si nu ai bani sa o intretii?
Inlocuiesti doar foile ruginite. Daca nu cumva toate sunt asa. Sau schimbi totul tot cu tabla simpla.