Te pot salva de la "frecus". Pe bune! Concernul american Amway are un produs pentru curatarea cuptorului (si nu numai), care e f eficient. L-a testat sotia mea cind am mers acasa la mine in vizita pe vechiul meu aragaz. Eu il mai frecasem cu multe alte chestii inainte, dar nu am reusit sa il curat prea bine. Insa cu acel produs, cotia mea l-a facut chiar ca nou, incit cind am vazut, nu am putut sa nu exclam de uimire. Ma poti contacta daca vrei sa il ai. Rezultate garantate.
Triumf. produs romanesc, reteta de dinainte de 89, imbatabil. ai mare grija insa cu mainile - ia manusi menajere. aplici triumful, il lasi 20 min, apoi cu o periuta, un burete si un burete de pasla faci minuni. trebuie limpezit bine dupa. face impecabil si cuptorul.
Cif e super. pulverizezi si lasi citeva minute apoi stergi [nu uita manusile de menaj pentru ca solutia arde] dar efectele sunt fff bune. incearca si nu vei regreta si nu uita folia de aragaz sa pui pe elk sa l protejezi ok
Triumf e o solutie ff bine dar ai grija ca e ff puternica. pulverizeaza, lasa citeva minute apoi cu manusile de menaj cureti, vei vedea ce repede rez problema.
Sa nu te mai chinui atat, iti cumperi folie de aluminiu si o intinzi frumos pe dedesuptul fiecarui ochi de aragaz, pana acoperi toata suprafata.
Eu folosesc CIF (din ala alb care nu miroase a clor), il las putin sa actioneze si pe urma se duce foarte bine si ramane alb imaculat aragazul.
Eu folosesc un produs f. bun de curatat de la firma Life Care. Curata si degreaseaza f.bine suprasfata cuptorului si nu dauneaza nici sanatatii.
Locuiesti in Bucuresti?
Daca vrei mai multe detalii contacteaza-ma la telefon: 0723-34. 67. 34 Margareta sau pe adresa de mail: musat_margareta@yahoo.com
Astept raspunsul tau.
Margareta
Eu folosesc stelar solutie pentru aragaz, dar in ultimul timp am gasit ff greu, magazinul de la care cumparam de obicei a dat faliment, iar eu stau la tara si va inchipuiti cum arata oalele dupa ce face bunica mancare pe soba cu lemne, merge si pe aragaz testat de mine dupa 10 minute toata grasimea este topita sau ridicata deasupra.