Deoarece noi nu mancam miel toate preparatele vor fi din pasare : piept de curcan fezandat (tinut cel putin 1 zi in sos de vin alb cu coniac, felii de ceapa, morcovi si telina, boabe de piper si foi de dafin), drob de pui, pasca din branza de vaci si stafide in aluat fraged si daca am timp poate niste sarmalute... ca astea ar fi ultimele din acest sezon... si bineinteles oua rosii
Preparate traditionale din carne de miel(ciorba, friptura, drob), oua vopsite, cozonac, pasca, tort de mere cu multa frisca.Si niste aperitive.
Eu nu suport carnea de miel...in plus, momentan nu am motive sa gatesc prea mult.insa voi face o salata boeuf, e preferata mea.asa a ramas obiceiul sa se prepare de sarbatori la noi.
Drob de miel, oua colorate, ciorba de miel, friptura de miel cu cartofi la cuptor cu rozmarin, cozonac si pasca cu branza dulce si pasca cu ciocolata.
La asta ma gandesc si eu de cateva zile dar o sa intru la retete culinare pe net si trebuie sa gasesc ceva
bistriteanul întreabă: