| sTiCookie a întrebat:

Ce sa ma fac crying? niste hoti au intrat in casa si au furat 1500Euro straight face au rupt usa si au luat ce am avut aur in jur de 5000 ron (la ora 12 pranz straight face) eu n-am fost acasa am sunat la politie a venit criminalistica si au zis ca n-au ce sa faca ca au purtat manusi chirurgicale,(au zis ca ma anunta daca gasesc ceva) cum as putea sa dau de cel ce a facut asta (cei) e cineva ce ma cunoaste? din zona mea? tigani? ca n-au spart nimic... ce mirare straight face

10 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Din pacate nu prea ai ce sa te faci acum. Trebuia sa te ingrijesti dinainte, banii nu se tin in casa, pentru asta exista banci.
Chiar daca nu era cineva care te cunoaste, banii si bijuteriile nu sunt greu de gasit, pentru ca majoritatea oamenilor aleg cam aceleasi "ascunzatori". Sunt convins ca si banii tai erau undeva in dormitor, iar in acest caz spargatorii nu au avut decat sa deschida cateva dulapuri si sa traga de vreo doua-trei sertare, fara a face prea mare deranj.
Tigani? Probabil nu, in general nu sunt atrasi de astfel de metode.

| cristi202 a răspuns:

Au fost profesionisti. Ar fi bine sa nu dai de ei. Poate asa ai complica situatia si te-ai mai alege si cu vreo bataie buna sau vreun glonte pe undeva. Posibil sa fie cineva care te cunoaste, sau cineva care te cunoaste a lucrat cu ei, incit stia ce ai si unde ai in casa.
Ce poti face? Nu poti face nimic. Asa cum nici eu nu am putut face nimic cind pe 21 noiembrie (acum doua luni) casa in care stateam a ars cu toate lucrurile ce le aveam eu si sotia mea. Asta este, sunt poate dur acum, dar viata este o curva uneori, cum spunea cineva aici. Dar asta nu inseamna ca nu merita a fi traita. Mergi inainte, invata din greselile trecutului, vezi unde ai gresit de ai ajuns sa ti se intimple asta, ce puteai sa faci ca sa impiedici furtul, nu te lasa amprentat de ce a fost, si cauta daca poti sa repari cit poti din ce s-a pierdut. Mergi inainte si gindeste-te ca putea fi mai rau, mergi inainte si cauta sa vezi ce lucru bun poti scoate din chestia asta (intotdeauna este un lucru bun, oricit de mare ar fi raul)

| EmaS a răspuns:

Tot cineva care stia ca tii banii si aurul in casa.Si care stia ca vei fi plecata la aceea ora.

| shadovv a răspuns:

Daca nu au spart nimic inseamna ca au furat cu bun simt. Cred ca nu ai ce face decat sa angajezi un detectiv particular (sau ala e doar in filme?!?)...

| andy14 a răspuns:

Ai avut usa de lemn sau de fier?

| SăȘtiCăMereu a răspuns:

Sunt niste oameni care iti poarte pica si stiu ca ai un serv. mai bun sau ceva ce nu le place...si CLAR nu au fost tigani!

| NomGol a răspuns:

INcredibil la fel mi s-a intamplat EXACT! si mie nu au spart nimic a venit si la mnm criminalistica, s-a intamolat tot la 12!

| sTiCookie explică (pentru NomGol):

Esti din timisoara?

| quartz1999 a răspuns:

Te supra asigur ca ai fost urmarit si au vazut ca ai plecat.Au stiut ca ai bunuri de valoare in casa si au actionat.In orice caz tu nu ai ce sa faci, decat sa te gandesti pe cine ai bagat in casa si ce dusmani ai.Numai bine.

| emagirl a răspuns:

La ce poti sa te astepti de la oamenii din ziua de azi?