Ce fel de tepuse? doar un arici, eventual
Uite din astea
http://www.einsecticide.ro/image/cache/catalog/produse/709-270x270.jpg
S-ar putea sa dea rezultate acestea, multumesc. Dar cu ce le-as putea lipi de capacul aparatului de aer conditionat?!
Super! Merci mult! Sper sa mearga!
Cu ce fel de adeziv le pot lipi de capacul din tabla al aparatului de aer conditionat, daca stii?
Se aseaza si pe varful tepusii. Nu e o solutie.
Pui o plasa, dar plasa cu ochiuri mari, stiu si eu asa cu ochiuri de la 1cm patrat in sus, dar nici prea mari sa poata intra.Dar daca stau acolo nu vad cu ce te deranjeaza oricum nu afecteaza aparatu respectiv.Si daca trebuie sa faci curat mai des e si mai bine,condenseru ala ca despre el este vorba trebuie curatat,dar nu pe afara, adica pe carcasa ci inauntru pe radiator, astea se fac de praf rapid, asa ca cu ocazia asta cand te duci sa gonesti pasarile alea, dai cu furtunu de apa si pe radiatoru ala.Dar il inchizi de la curent inainte si dai cu furtunu cu apa dar nu cu jet foarte puternic, ca vei indoi lamelele alea de aluminiu.Deci asta poti sa faci sa pui plasa, este cel mai usor. Poti pune si plasa de sarma sau de textil ce ai, ce poti.
Cu plasa nu merge, tot se face mizerie. Nu e vorba de curatat, e vorba ca stau cu nasul in excrementele lor zilnic. Uneori mai curge si apa de sus, de la vecini, peste aparat, au si ei AC-uri care sunt dispuse exact pe aceeasi directie. Deci cand unul isi curata aparatul cu apa, aceasta pica pe al meu pe care mai sunt si excremente de pasari si ce rezulta, iti imaginezi + geamul mereu murdar. Cred ca varianta cu acei ghimpi e buna, preciza cineva pe aici. O sa caut. Multumesc pentru raspuns!
Nu as pune otrava, nu vreau sa moara, sunt vietati nevinovate si draguti, doar ca fac multa mizerie. As vrea o idee de cum as putea sa protejez aparatul de aer conditionat. Imagineaza-ti ca iesi la geam si privesti zilnic direct in excrementele pasarilor, oricat ai curata.
) urât.
Pune-le ceva să se înțepe sau să se lovească. Niște ace.
Bănuiam ca nu vrei sa ii omori, dar sunt groaznici, eu nu ii suport deloc, ba chiar mă sperie.
Extermina unul și nu vor mai veni
DjTeolik întreabă: