| maria_9420 a întrebat:

Ce se intampla daca gainile beau bere? mor? raspunsuri serioase va rog straight face

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde de cantitate.In cel mai fericit caz se imbata si se culca.De ce intrebi? Ai incercat asa ceva?

| Mihaela a răspuns:

Nu, nu se intampla absolut daca gainile beau bere. Iti spun sigur, acum, sper ca nu au baut o sticla de 2 L laughing, ma gandesc ca au baut asa, putin. Sper ca te-am ajutat! Pa-pa!

| ViViDfan a răspuns:

Nu cred ca vor pati ceva
de ce? te-ai suparat pe ele si te-ai decis sa le imbeti?laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ale mele vor muri sigur, dar de mana mea. Ia uite ba nene, nu stiam unde-mi dispare berea din frigider! Gainile tale n-au nici pe dracu', doar ca le devine carnea mai tare si le apar cearcane.

| remus a răspuns:

Nu mor, cocosul posibil sa te deranjeze cantand mai tare, intr-un an am aruncat visnele de la visinata dupa ce am terminat visinata si in scrut timp toate gasele noastre cantau de mama focului dupa care s-au culcat pe spate cu burta in sus, a doua zi s-au trezit si beau apa intr-o veselie. laughing laughing laughing

| cristi202 a răspuns:

happy E interesant sa vezi o gaina beata. O data am vazut niste gaini ce mincasera simburii de la visinile puse la visinata, si care se imbatasera. Rideam bine de cum se miscau.
Nu cred ca mor doar de la bere. Doar ca ai sa rizi si tu bine de modul in care se vor misca, baute fiind.

| mami a răspuns:

Iti scriu o poveste din Talagiu
cineva a aruncat in curte visinile din borcanul cu visinata dupa ce a strecurat licoarea de pe ele
seara au venit gastele de la vale si au mancat visinele
bineintzeles ca au intrat in coma alcooloica
ce sa faca femeia acum?
a cemat cateva vecine si au ciupilit gastele, de macar penele sa ai ramana
si a pus gastele in carutz si le-a aruncat in vale
gastele bineintzeles ca la impactul cu apa rece s-au trezit din coma si au plecat ciupilite si ude acasa

nu mica a fost mirarea in sat vazand gastele fara pene clatinandu-se pe picioare
asa ca daca gainile au baut bere sigur se vor trezi pana dimineata deoarece berea nu are atatea grade de alcool ca si tzuica din visinata
acum problema cu drojdia din bere asta ce reactie face in corpul gainii?
poate fac diaree

| JOHNGOGU a răspuns:

Face pui berari?/