@nony si daca nu sunt copti? ce mai culeg?
ps-am zis in afara de gradinarit!
@nony mai cauta idei
Daca nu sunt copti, mai cauti.
Ps.Culesul castravetilor poate avea diverse denumiri
Alergi (... faci sport "la aer")
activitati secundare : freci menta, tai frunze la caini nu stiu altceva, ce sa nu tina de gradinarit
Poti sa iti amenajezi un coltisor numai al tau cu bancute, plante la ghiveci daca vrei sa experimentezi mai multe variante de decor, poti sa iti pui un gratar pentru intalnirile cu prietenii
Un loc retras pentru odihna un foisor, vara la cafelutza la un somnic
http://74. 125. 77. 132/search? cu=cache:Q2jK2BG3J4UJ:...clnk&gl=ro
Sexul, vad ca deja este spus, mmm o piscina, o pista de alergat cu obstacole sau buda din fundul curtii...
@auran foarte electrizant sa ma piste la fundulet... ooops
@bro si cum o sa se auda?
Daca mu sunt rasaduri de flori e buna si iarba... mai greu cu pamantul neafanat nu Bro?
Eu daca as fi in locul tau as face rost de cateva seminte de iarba... si as planta-o... nu te gandi la lucruri necurate, ma gandeam ca e buna sa o dai la cai
Of... cate se pot face in gradina pe langa gradinarit... am facut un chiosc, pe timp frumos acolo ma relaxez, am instalat un bazin din tabla, vopsit negru, am tras apa de la fantina din curte, dimineata umplu bazinul si pe timp de vara am apa calda pentru dusuri, aici mi-am instalat curent elecrtric pentru, tv, radio, pc, seara aici stau pana tirziu in noapte, incercati sa faceti asa ceva si nu veti regreta...
@nekane buna idee
@nony la catraveti cu tineeee! i-a tot...asaaaa...nu lasa nimic! nu e castravete dar seamana? n'are nic' ia-l si pe'ala
@bro draga vrei sa-mi culegi si mie floricele? ...nu mai sunt? hai pe campiiiii atunci sa vezi ce o iesiii
FataAmintirilor întreabă: