| adriana_sw33ty_angy a întrebat:

Ce se mai poate face in gradina in afara de gradinarit?hee hee laughing Vreau idei! rolling on the floor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adriana_sw33ty, asta ramine de vazut, eu iau pentru orice eventualitate si coada de la coasa rolling on the floor Dar nu pricep cum vine aia "si pe urma batem cimpii" rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

42 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Culegi..castraveti rolling on the floor

| adriana_sw33ty_angy explică:

@nony si daca nu sunt copti? thinking ce mai culeg? rolling on the floor rolling on the floor

ps-am zis in afara de gradinarit! big grin laughing
@nony mai cauta idei laughing

nony
| nony a răspuns:

Daca nu sunt copti, mai cauti.winking
Ps.Culesul castravetilor poate avea diverse denumirihee hee

| I.Love.Football a răspuns:

Alergi (... faci sport "la aer")
activitati secundare : freci menta, tai frunze la caini rolling on the floor nu stiu altceva, ce sa nu tina de gradinarit

| covexrobu a răspuns:

Pai sa stai sa te prajesti la soare vara si iarna oameni de zapada.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Te mai joci in gradina.

| aysun a răspuns:

Sex

| astertix09 a răspuns:

Poti sa iti amenajezi un coltisor numai al tau cu bancute, plante la ghiveci daca vrei sa experimentezi mai multe variante de decor, poti sa iti pui un gratar pentru intalnirile cu prietenii

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

In afara de gradinarit, sex si gratar?
Jocuri de societate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un loc retras pentru odihna un foisor, vara la cafelutza la un somnic
http://74. 125. 77. 132/search? cu=cache:Q2jK2BG3J4UJ:...clnk&gl=ro

daniela
| daniela a răspuns:

Sa te odihnesti, sa visezi, sa citesti o carte

| danbnz a răspuns:

Daca ai copii poti sa le amenajezi un loc de joaca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex printre rasadurile de flori rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate juca leapsa.
Sa nu calcam florile, totusi. Sau pe Bro?

@bro buna dimineata happy.....si daca nu avem rasaduri ce facem? thinking thinking rolling on the floor

auran
| auran a răspuns:

Sexul, vad ca deja este spus, mmm o piscina, o pista de alergat cu obstacole sau buda din fundul curtii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Furni, nu ai cum sa ma calci, sint inalt tongue
adriana_sw33ty, printre urzicihee hee

@bro pai ma pisca la...big grin rolling on the floor pe tine nu te pisca la...big grin rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Canti, citesti, scrii poezii, pictezi...

auran
| auran a răspuns:

Adriana_sw33ty, nu cred ca ar fi o problema - ar fi un sex electrizant

@auran foarte electrizant laughing sa ma piste la fundulet...blushing ooops big grin
@bro si cum o sa se auda? rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| DeMentaa a răspuns:

Pai gradina=gradinarit se inrudesc cuvintele laughing

| DeMentaa a răspuns:

Si sexul in gradina ce naiba te vad vecinii

daniela
| daniela a răspuns:

Daca mu sunt rasaduri de flori e buna si iarba... mai greu cu pamantul neafanat nu Bro?

| Vizitiul a răspuns:

Poti sa-ti faci casa cu usa in tavanhappy.

| Sabrina_2288 a răspuns:

Iei are proaspat.
Si un gratar nu ar stricahee hee

| Fazanu a răspuns:

Eu daca as fi in locul tau as face rost de cateva seminte de iarba... si as planta-o... nu te gandi la lucruri necurate, ma gandeam ca e buna sa o dai la cailaughing

| remus a răspuns:

Of... cate se pot face in gradina pe langa gradinarit... am facut un chiosc, pe timp frumos acolo ma relaxez, am instalat un bazin din tabla, vopsit negru, am tras apa de la fantina din curte, dimineata umplu bazinul si pe timp de vara am apa calda pentru dusuri, aici mi-am instalat curent elecrtric pentru, tv, radio, pc, seara aici stau pana tirziu in noapte, incercati sa faceti asa ceva si nu veti regreta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai la plaja Adriana, iti pui o paturica si il pui pe nony sa culeaga castraveti si pe bro sa culeaga flori.si tu ii privesti laughing

@nekane buna ideewinking
@nony la catraveti cu tineeee! laughing i-a tot...asaaaa...nu lasa nimic! laughing nu e castravete dar seamana? thinking n'are nic' ia-l si pe'ala rolling on the floorrolling on the floor
@bro draga vrei sa-mi culegi si mie floricele? happy ...nu mai sunt? thinking hai pe campiiiii rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor atunci sa vezi ce o iesiii rolling on the floor