1. pe ce tip de bucatarie se va axa? sanatos, fara foc? ori traditional. In functie de acest raspuns isi va lua ustensilele necesare si retetare. In rest, ask google si succes
Sa faca mancare care sa placa la lume (sa fie gustoasa) dar in acelasi timp sa fie si sanatoasa (sau cel putin sa nu contina toate tipurile de e-uri si coloranti...)
Bafta!
Buna!
Foarte frumos din partea ta, asta o sa-ti ajute si in viata de familie, mai tarziu, vei vedea.
In primul rand, sa stii sa manevrezi cu foarte mare atentie obiectele taioase/ascutite si lichidele fierbinti. Poti sa incepi cu supa la plic, cu retetele scrise pe cutiile de paste, de pilda.
Dar mai intai de toate ar trebui sa stii sa faci lucrurile de baza, care oricine ar trebui sa stie sa le faca:sa faci o omleta, cartofi prajiti si de ce nu, oua fierte.Pe urma incet, incet te apuci si inveti sa faci o ciorbita.
Incepi cu un piure de cartof, tocanite, de la lucruri mai simple, pana la lucruri mai complicate, o sa vezi c-o sa te obisnuiesti cu timpul, o sa ti se para" floare la ureche", nimic n-o sa mai fie greu.
Mult succes!
Te pup!
Cred ca unul din lucrurile utile ce le poti invata e sa nu te sperii de esecuri, ci sa inveti din ele si sa mergi mai departe. Eu m-am speriat de esecuri, si de aceea nu am reusit sa fac prea multe in acest domeniu, desi am 42 de ani si sunt un gurmand inrait.
anonim_4396 întreabă: