Puneti camare video si te filmezi cand faci sex, dupa care postezi pe net sa vedem si noi! Bafta!
Graffiti:X poti incerca tu sau sa chemi pe cineva care se peicepe
O lustra interesanta, chestii handmade prin camera...
Daca schimbi mobilla da-mi si mie ceva.ca mare pomana iti faci, chiar am nevoie.multam fain.sant din bucuresti.
Fa-ti un perete dedicat artistilor tai preferati. Lipeste cd-uri pe pereti, daca se poate un perete intreg sau daca gasesti viniluri ar fi tare. Pe un alt perete poti sa il tapitezi cu poze. Fotografii cu tine, prietenii tai, pe un alt perete poti pune desene facute de tine, daca te pricepi daca nu poti pune desene din cartile de colorat. Stiu ca suna copilaresc dar ar conferii camerei un ton amuzant si colorat.
Incearca sa faci anumite chestii,din aracet, bucatele din lemn,patratele,facute romb,si lipite fara sa se vada...
Lipesti cuburile intre ele,faci un suport in spate de prindere si voilla,ceva interesant!
Hmm.
Pentru birou,tot asa... ceva din lemn,un suport pentru o carte,cartea aia cu paginile lipite,sa aiba multe foi,iar cartea pe dinauntru sa fie goala,de fapt faci un patrat,in interior,fara sa rupi paginile! Si acolo ascunzi tu ceva,o inimioara gen,si o lasi asa deschisa, decorativ.:* Ai tu inimioare, de diverse culoori, pun pariu.
Altceva.hmm.
pe langa lustra / bec pe tavan,sa pui stelute fluorescente,si o luna. Cand este becul aprins,se incarca,cand te pui la nani seara le observi.:* Pe langa, tine minte! NU PE!
Sper ca te-am ajutat, Te pup! [ Tu esti Lyaa?]