Întrebare recomandată | alexandrubt13 a întrebat:

Cele mai buna marci de obiecte sanitare pentru baie wc bideu ma intereseaza si in special cele de podea cu scurgere prin spate

Răspuns Câştigător
| IceRope a răspuns:

Eu nu am avut probleme cu brandurile astea. Și Ideal Standard este OK. Dar, știi cum e, fiecare cu gusturile sale. happy

3 răspunsuri:
| IceRope a răspuns:

Sunt multe, dar eu am pariat mereu pe Roca și Grohe. Estetică bună și fiabilitate.

| alexandrubt13 explică (pentru IceRope):

Multumesc,m-am gandit la ideal standard connect wc si bideu dar accept orice indicatie mai buna

| IceRope a răspuns (pentru alexandrubt13):

Eu nu am avut probleme cu brandurile astea. Și Ideal Standard este OK. Dar, știi cum e, fiecare cu gusturile sale. happy

| manuemanoil a răspuns:

Exista mai multe marci renumite care ofera o gama variata de obiecte sanitare de calitate pentru baie, wc si bideu. Iata cateva exemple de marci care ar putea fi luate in considerare atunci cand alegi obiecte sanitare pentru baie:

Duravit: Aceasta marca ofera o gama larga de obiecte sanitare de calitate, inclusiv cazi, chiuvete, wc-uri si bideuri. Produsele Duravit sunt cunoscute pentru designul lor modern si functionalitatea lor superioara.
Villeroy & Boch: Aceasta marca de renume international ofera o gama completa de obiecte sanitare de lux, inclusiv cazi, chiuvete, wc-uri si bideuri. Produsele Villeroy & Boch sunt cunoscute pentru calitatea lor superioara si pentru designul lor atractiv.
Roca: Aceasta marca spaniola de renume ofera o gama completa de obiecte sanitare, inclusiv cazi, chiuvete, wc-uri si bideuri. Produsele Roca sunt cunoscute pentru calitatea lor durabila si pentru designul lor modern.
TOTO: Aceasta marca japoneza este una dintre cele mai cunoscute marci de obiecte sanitare din