| z99fun a întrebat:

Cine a incercat Paint Bullet? Ce parere aveti despre el? (Nu raspundeti aiurea daca nu l-ati incercat. Multumesc).

5 răspunsuri:
| LIN2010 a răspuns:

Personal sunt dezamagit total de el, reclama agresiva de la TV ma facul sa-l cumpar pentru a vopsi exteriorul casei, dar nu am reusit sa termin cu el, salvarea a fost compresorul unui vecin si un pistol semiprofesional"BOSCH'' de la Baumax.Gasesti la acelasi pret sau apropiat pistoale de vopsit de calitate net superioara, fata de "Paint Bullet".Al meu a ajuns direct la containerul de gunoi selectiv(plastic). Respecte

| Rolleer a răspuns:

Buna eu sunt foarte multumita cu acest pistol. Acum e si mai ieftin, uite aici: http://bit.ly/1lKgmqE

| z99fun explică:

Experienta mea cu Paint Bullet:
- cu amorsa nestrecurata pistolul se infunda si trebuie curatat cu ustensilele cu care vine in pachet (cel mai bine strecurati amorsa prin sita de ceai sau ciorap lycra si nu se mai infunda)
- cu lavabil de exterior merge perfect (eventual mai intinzi lavabilul cu un trafalet daca ai dat mult intr-un loc) [eu nu sunt expert dar am reusit sa vopsesc cu el cu succes]
- pistolul este galagios (daca dormi in camera alaturata te trezeste din somn)
- dispozitivele din interior sunt din plastic si au filet, deci mare grija cu ele ca daca strici filetul nu mai poti atasa duza din cap, deci pistolul e inutil
- capetele rotative/arcurile de schimb sunt de diferite marimi (eu l-am pus pe cel mai mare ca sa evit infundarea si desfacerea aparatului pentru curatare)
- daca bolul e plin cu lavabil, pistolul merge si pe vertical
- daca dati cu vopsea pe baza de diluant nu lasati piesele in diluant la curatat ca se topesc (sunt din plastic) [ca sa-l curatati umpleti bolul cu apa si pulverizati in aer cam un sfert/jumatate de bol]
- daca ati desfacut piesele din el si le-ati pus la loc si nu pulverizeaza verificati capul rotativ (cel cu 3 gauri in el, mic si cu arc) sa stea fix in plasticul din interior (eu l-am batut cu un ciocanel ca sarea de acolo)
- nu merge sa vopsiti cu lac (nu am incercat dar asa mi s-a zis la magazin)

Pro:
- merge sa vopsesti aproape orice
- rapid, puternic
Contra:
- e din plastic (mecanismul interior prin care pulverizeaza vopseaua e foarte firav, mare grija cand il desfaceti pentru curatat)
- galagios

| victorluci a răspuns:

Eu il folosesc pentru curatenie in casa (var lavabil ) isi face treaba dar inainte amorseaza peretii lasa se se usuce bine cam 24h apoi te apuci de treaba diluezi varul in asa fel incat sa nu fie nici prea gros(se infunda diuza) nici prea subtire (se imprastie varul lasa urme), atentie dupa fiecare golire a recipientului recomandarea mea sa l speli nu lasa mizerie timp economisit si bani in comparatie cu clasicii trafaleti.bafta

| Adi_Adi_de_1974 a răspuns:

O teapa!

Întrebări similare