Daca ai camera mare ai putea sa iei un sfert din ea si la il acoperi cu o usa pe roti mare cat tot peretele si in acel sfert sa iti ascunzi ceea ce vrei tu...:X funda?
Pai u de unul singur, fara parintii tai nu poti, dar daca vb cu ei si te ajuta.atunci clar ca o gaura in perete sau in parchet nu te ajuta, dar iti poti sa iti faci una punand pereti "falsi" din rigips(cu dezavantajul de a-ti micsora camera in care vrei sa iti faci modificarea).Dar daca tu ai deja o camere.dc mai vrei inca una? cea in care stai nu e destul de "secreta"?Glumesc! Nust daca e cea mai complexa idee, dar sper ca te-am ajutat!
Nu cred ca atunci cand ai spus compartiment secret te refereai la oalta camera... Si eu am avut perioade cand vroiam un loc unde sa nu am acces decat eu, insa asa ceva nu prea poti sa faci deocamdata.sau cel putin nu cred. Dupa mine, cel mai indicat ar fi sa iti pui o incuietoare la usa si sa stai cu ea inchisa. Poate parintilor nu o sa le convina la inceput dar cu timpul o sa se obisnuiasca cu ideea. Iar daca vrei sa ai un loc unde sa ascunzi niste lucruri personale iti poti lua sau face un sertar cu cheie. Sper ca ti-a fost de folos; x
Nu cred ca atunci cand ai spus compartiment secret te refereai la oalta camera... Si eu am avut perioade cand vroiam un loc unde sa nu am acces decat eu, insa asa ceva nu prea poti sa faci deocamdata.sau cel putin nu cred. Dupa mine, cel mai indicat ar fi sa iti pui o incuietoare la usa si sa stai cu ea inchisa. Poate parintilor nu o sa le convina la inceput dar cu timpul o sa se obisnuiasca cu ideea. Iar daca vrei sa ai un loc unde sa ascunzi niste lucruri personale iti poti lua sau face un sertar cu cheie. Sper ca ti-a fost de folos.