| ImHappyRightNowxoxo a întrebat:

Cine ma poate ajuta sa imi pastrez curatzenia in camera?
Cel mai bbun sfat primeste funda!

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Nimeni nu trebuie sa iti dea un sfat anume, gandeste-te ca a ta camera este oglinda sufletului tau, deci cand in camera ta este mizerie si dezordine, asa este si sufletul tauwinking sper sa iti fie de folos acest mic sfat, o zi buna!

| airam a răspuns:

Singurul sfat de a-ti pastra curatenia este acela ca atunci cand folosesti un lucru,tot timpul sa il pui la locul luiwinkingadica,atunci cand iti dai jos o haina de pe tine, nu o arunci la intamplare, ci o pui la locul eiwinking

| opierdevara a răspuns:

@Caramela are dreptate!
Asa se intampla si cu mine...
Cand sunt suparata in camera mea este o dezordine de nedescris...dar cand am o stare buna, cand sunt fericita este ordine!
Deci urmeaza`i sfatulwinking

| casy14channel a răspuns:

Pai ar trebui sa faci curat...ce-i asa de greu...adica ii greu da no,trebuie sa te straduiesti,sa-ti faci patu,sa faci curat daca ii mizerie, sa strangi dupa tine, sa fii organizata->chestii de genu

| Min_2759 a răspuns:

Poi`...cand iei un lucru, apoi te plictisesti de el, nu-l lasa aruncat, pune`l la loc de unde l`ai luat.Fa`ti si tu patul in fiecare zi...cam asa ceva happy ^^

| Psihoyounger a răspuns:

Ca să păstrezi curăţenia te sfătuiesc să îţi cumperi un coş de gunoi de cameră în care să arunci hârtii şi chestii care nu curg. Avându-l la îndemnână, nu o să îţi mai laşi hârtiile, pungile etc pe pat, dulap, birou etc. Nu arunca acolo obiecte care curg, resturi de mâncare etc. pentru că ţi se adună musculiţe şi furnici.
Asta pentru curăţenie. Pentru dezordine, nu trebuie să ai totul perfect. Mie de exemplu nu îmi place ca pătura de pe pat să stea perfect aşezată, sau blugii să fie aşezaţi la perfecţie pe spătarul scaunului etc. Eu sunt de părere că un mic, mic de tot haos nu strică ci doveşte că noi, toţi, suntem destul de vulnerabili şi nu suntem niciodată perfecţi.