Vrei sa spui ca mai multe apartamente impart o baie sau mai multe persoane dintr-un apartament impart o baie?
In primul caz, poate fi destul de inconfortabil dar depinde si de cat timp petreci tu in baie. Unele astfel de apartamente au si o chiveta inauntru si deci e mai simplu pentru igiena zilnica. Cred ca ai putea si sa iti iei o albie sau ceva si sa iti faci toaleta in camera decat sa mergi la dusul public.
Fiecare isi lasa mizeria in comun si ateapta pe altii sa faca curat.
Iti poti da seama care este rezultatul...
N-am stat la bloc cu baia in comun dar am fost in vizita la o prietena care statea in asemenea bloc. E dezastru! Mizerie!
Mai nine ma c*c in boscheti decat acolo. Am fost in asa ceva, nu vrei sa stii conditiile. Miros urat, wc-uri infecte. Nici c*catul nu iti iese in asa conditii.
Depinde de vecini. Eu personal nu am locuit într-un astfel de bloc, dar o prietena a locuit mulți ani asa si din ce stiu de la ea, e greu. Rar ai norocul sa dai peste oameni cu bun simț care sa pastreze curatienia. La ea cel putin din toți de pe etaj doar 3 persoane se ocupau de curățenie. Hârtia igienica nu se putea lasa acolo ca o furau. Fiecare venea cu hârtie de acasa. Nu e cea mai fericita situatie, dar se poate si mai rau
anonim_4396 întreabă:
Andy_Andreea_2000 întreabă:
anonim_4396 întreabă: