Cu solutie de spalat geamuri, sau cu servetele umede din cutiile alea albastre, de se gasesc in hypermarketuri si la magazinele de ochelari!
Exista " Kit curatare PC expert digital" si il gasesti la 25 lei sau servetele speciale la magazinele cu produse IT.
Exista o solutie speciala pentru sters monitoarele si plasmele, servetelele umede pateaza, mai bine cu o carpa curata si putina solutie de geamuri asta preventiv pana faci rost de acea solutie.
Servetelele umede nu stiu daca sunt o idee buna, eu am vazut la Kaufland o solutie pentru monitoare care costa 50 lei cu asa cevba trebuie sa stergi un monitor
Îți recomand să te interesezi intr-un magazin de electronice de șervetele speciale pentru monitor si soluție pentru monitor de luat grăsimi, să-ți explic cum se procedează:Amesteci bine soluția și după aplici vreo 2 jeturi de spray pe cârpa specială și apeși ușor dar totuși puțin apăsat cu prosopul, deci nu uita:Nu foarte apăsat dar des.
Ai solutie Mr Muscle pentru geamuri?
Cea mai buna este.si nu o pui pe servetel sau carpa, si nici nu pulverizezi pe monitor, pui pe o bucata de vata si stergi usor...Si are in compozitia sa substanta anti microbi si anti praf.superr e...
Funda?
Este in magazin o solutie speciala pentru cauratat monitoare, am vazut si la kaufland, daca nu cu solutie de geamuri pulverizata pe un servetel.
Sunt servetele speciale de curat monitorul... le gasesti in magazinele de calculatoare