Eu am in acvariu impreuna cu carasii mei destul de marisori, 4 specii de sanitari, Platy si Guppy.
Nu exista prea multe specii care se impaca cu carasii aurii. Unul dintre motive este ca aceasta specie elimina foarte multe toxine periculoase pentru ceilalti pesti (carasii aurii nu au stomac, doar un tract intestinal).
Daca tii neaparat sa pui si alti pesti in acvariu, cele mai mari sanse le-ai avea cu Weather Loach (Misgurnus anguillicaudatus). Atentie mare si la volumul de apa din acvariu, fiecare caras are nevoie cam de 20l.
Pai eu am avut carasii si o gramada de beta ( 28) nu pui. carasul n-avea treaba cu beta. nu se bateau, nimic.
Sti ce eu zic sa renunti la carasi deoarece...sunt niste pesti...mai putini""ordonati""...adica.dupa parerea mea... ei murdaresc foarte tare apa...mai ales de la dejectiile pe care ei le au... pun si viata in pericol celorlalti pesi...am avut si eu si vrteau sa spun ca miau mancat toate plantele tulburau apa...si strica substratul... ia-ti cativa neoni sau zebre
Aniela2777 întreabă: