Cillit Bang! Dizolva aproape instantaneu... Nu e nevoie sa freci! Eficient pentru vasele din inox!
Triumful e excelent, dar sa-ti pui manusi ca iti faci mainile varza. Eu pun Cif si apoi apa rece si fierb vreo 20 de minute, apoi frec si, daca mai e nevoie, repet operatiunea.
Din interior? din exterior? Ce fel de oale ai? Daca este vorba despre mancarea arsa, procedezi astfel:eliberezi oala, cureti ce se poate curata, torni in vas 2, 3 cani de apa, adaugi 3 linguri de sare si lasi totul sa fiarba cam o jumatate de ora. Apoi poti relua curatarea ajutandu-te si de un burete de sarma care nu zgarie.Succes! Mira
Eu folosesc trium romanesc cel care curata aragazul... e foarte eficient... daca e vorba de o oala de inox dupa ce il dai cu trium apoi da-l cu cif pentru oala de inox si va fi ca nou...
Carmen merci pentru corectare... imi cer scuze nu am fost sigura de denumire...
Solutia despre care vorbeste tundenana se numeste triumf de aragaz.
raspunsul meu este: cel mai bine oalele se fierb cu lesie de sapun, cine mai are asa ceva sau cu soda caustica, atentie ca e destul de periculos dar 100 % eficient. Eu am descoperit destul de recent Ajax profesional care curata eficient cu conditia sa nu fie prea veche arsura din propozitite!
Daca sunt arse in interior se pune din abundenta sare(grunjoasa) cu apa si se pune la fiert pana da in clocote, se lasa la fiert cateva minute se opreste focul si se lasa pana se raceste apa, pe dinafara cu lesie sau soda caustica diluara cu apa, triumful contine soda caustica asa ca ar fi indicat sa lasi geamul deschis si pune manusi dar ai grija ca manusile se topesc daca este prea mare concentratia