anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce se curata cel mai bine ochelarii?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Cu o laveta de microfibra ( pastrata mereu curata ) si o solutie speciala de la Dumar Impex!

10 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Gasesti servetele cu alcool speciale pentru. ochelari sau poti cauta o bucata de piele de caprioara(curata foarte bine ochelarii)

cristian
| cristian a răspuns:

Se spala cu apa si sapun si apoi se usuca. Pielea de caprioara zgarie lentilele.

assiris
| assiris a răspuns:

Periodic se pot curata cu ultrasunete

| mioara a răspuns:

Cu ocean se gaseste in farmacii

| lost.in.rain a răspuns:

Solutie de apa cu bicarbonat de sodiu - la o cana de apa se adauga o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu. Se lasa apoi sa se usuce.

| carmen_9743 a răspuns:

Pentru mine e o dilema servetelul de ochelari, pana la el stergeam ochelarii si cu un servetel de masa, ii abuream si-i stergeam, dupa ce am descoperit servetele de ochelari, folosindu-le si terminand stocul am constatat ca orice am incercat sa-i sterg nu am avut aceleasi rezultate, pana oi ajunge sa cumpar din nou, parca nimic nu-i mai sterge bine. Nici apa si sapun, nici spirt, nici solutie de geamuri, nimic... sau am ochelari cu personalitate si iaca nu mai vor decat lucruri de "marca" - ceva s-a intamplat sau o fii doar in capul meu!

| NoName_9903 a răspuns:

Cu o laveta speciala din matasa naturala. Daca nu gasesti, poti incerca si servetelele umede speciale pentru ochelari.

| LittleZyzy a răspuns:

Cu o laveta din piele de caprioara.

| mihalitza a răspuns:

Este un spray special care se cheama "Spectacle lens cleaner) dupa care se sterg cu o cirpa moale de matase.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Piele de caprioara

Întrebări similare