Cu o laveta de microfibra ( pastrata mereu curata ) si o solutie speciala de la Dumar Impex!
Gasesti servetele cu alcool speciale pentru. ochelari sau poti cauta o bucata de piele de caprioara(curata foarte bine ochelarii)
Se spala cu apa si sapun si apoi se usuca. Pielea de caprioara zgarie lentilele.
Solutie de apa cu bicarbonat de sodiu - la o cana de apa se adauga o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu. Se lasa apoi sa se usuce.
Pentru mine e o dilema servetelul de ochelari, pana la el stergeam ochelarii si cu un servetel de masa, ii abuream si-i stergeam, dupa ce am descoperit servetele de ochelari, folosindu-le si terminand stocul am constatat ca orice am incercat sa-i sterg nu am avut aceleasi rezultate, pana oi ajunge sa cumpar din nou, parca nimic nu-i mai sterge bine. Nici apa si sapun, nici spirt, nici solutie de geamuri, nimic... sau am ochelari cu personalitate si iaca nu mai vor decat lucruri de "marca" - ceva s-a intamplat sau o fii doar in capul meu!
Cu o laveta speciala din matasa naturala. Daca nu gasesti, poti incerca si servetelele umede speciale pentru ochelari.
Este un spray special care se cheama "Spectacle lens cleaner) dupa care se sterg cu o cirpa moale de matase.