| Marie308 a întrebat:

Cu ce se poate fixa lipi racordul flexibil?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Nu prea se poate. Schimbă -l!

9 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Banui ca te referi la teava aia flexibila de la scurgerea chiuvetei. O arunci daca s-a rupt, sau o desfaci daca nu-i rupta, cureti si o pui la loc.
Daca vrei sa nu mai ai astfel de probleme ai putea sa pui sifon din teava rigida, adica nu flexibila, dar asta ar avea nevoie de ceva instalaori priceputi, care in RO nu-i prea gasesti.

Totusi am vazut sifoane in RO din teava rigida, la magazine, dar nu stiu daca erau destinate sa fie folosite la chiuveta, dar de mers merge sigur, garantat.

Normal acele tuburi flexibile ce sunt folosite pentru a se face acel sifon, a r trebui sa fie facute din teava rigida.
Dar ceva ani in urma a venit cineva cu ideea ca este mai simplu si mai usor cu teava flexibila si uite asa sa ajuns ca in RO de exemplu oamenii sa foloseasca doar teava flexibila.

In alte tari se folosete mai mult sifoane din teava rigida, sunt si tevi flexibile dar se folosesc mai putin spre deloc.

Teava rigida este mai buna, sifonul facut din teava rigida este mai bun decat cel facut din teava asta flexibila.

Ca si teava rigida, si acesta teava flexibila daca se rupe, o arunci, nu are rost sa cauti sa o lipesti, mai ales ca este si ieftina.

Daca apa nu se duce, inseamna ca canalizarea ta, sau cel putin de acolo unde introduci acea teava flexibila in perete, spre pamint, spre canalizare, este infundat.

Scoate teava flexibila din perete unde este bagata si in acea gaura baga ceva, sau vezi daca nu cumva acolo ar fi ceva mizerie.Trebuie sa introduci ceva flexibil dar destul de puternic sa nu se indoaie si sa cureti acolo teava de canalizare in perete.

Daca nu reusesti cheama un instalator, ei au "sarpe" din ala ce desfunda., canalizari.
Problema ta este la teava din perete care coboara in canalizare, deci de la perete spre jos unde merge canalizarea, acolo este infundat.

Răspuns utilizator avertizat
| KovacsB a răspuns:

Cu nimic, se inlocuieste.

| 19flo79 a răspuns:

Se înlocuiește obligatoriu!

| Marie308 explică (pentru 19flo79):

L am inlocuit dar tot nu se duce apa, am taiat si capatul sa poata intra tub tot nu merge
de la ce ar putea fi problema?

| mihai69 a răspuns (pentru Marie308):

De fapt, care este problema?!?
Încearcă să spui ce anume nu merge, descrie cu mai multe detalii.

| Marie308 explică (pentru mihai69):

Am schimbat acel racord flexibil este alb din plastic tubul acela in care se baga capatul de la racordul flexibil l-am bagat dar cand dau drumu acolo pica apa
( am incercat sa descriu situatie cat de bine am putut)

| Recedaniel4 a răspuns:

Cu plita de lipit tevi