Eu am o birmaneza dolofana(are 8 kg)asa ca stiu ce inseamna sa ai un animal de companie, ma las pe mine ca sa-i cumpar ei mancare, asternut ecologicsa o duc din trei in trei luni la tuns.60 ron pe saptamana ma costa mancarea ei(wishkass la cutie) plus asternutul ecologic. Ce sa mai vorbim si de toaleta din trei in trei luni, plus vaccinuri, plus spalare, samponare, deratizare. O ador, o iubesc si nu as da-o pentru nimic in lume.
Mie imi plac animalele, recunosc sa pisicile nu sunt tocmai favoritele mele, dar pozele sunt haioase rau si chiar m-au facut sa zambesc! Multam'
Mai, dar ce site minunat, Doamne cat sunt de haiosi si dragalasi, multumesc mult pentru site o sa-mi fac si aici id. Multumesc inca odata.
Ohhh astea da zic si eu pisici! imi plac dar nu am avut niciodata una a mea sau un catel al meu...si tare mi-as dori...mersi ca m-ai facut sa zambesc!
Multumesc, chiar am zambit, eu am vreo 20 de pisici este o adevarata lume, am invatat sa le admir, sunt inteligente, gasesc mereu solutii la cate o problema ivita, sunt niste mame devotate, ma opresc pentru ca este o mare provocare si nu ma mai opresc. Felicitari