In general, casa e un loc in care ar trebui sa ne simtim bine, sa ne odihnim, sa ne relaxam etc. Exista multe reviste de specialitate, emisiuni tv, site-uri de unde te poti inspira, insa fiecare idee expusa intr-una din sursele de inspiratie anterior mentionate apartine gusturilor altor oameni si desi pare ok, s-ar putea sa nu ti se potriveasca. Casa in care locuiesti trebuie sa te reprezinte, in fiecare detaliu, in fiecare coltisor. Aranjaz-o asa cum simti, asa cum iti place. Dormitorul, daca ai cu cine sa-l imparti, e bine sa-l aranjezi in asa fel incat sa va simtiti amandoi bine, asa ca merge-ti impreuna prin magazine si alegeti ceea ce va inspira relaxare, romantism...
Eu am optat pentru nuante de roz pal in dormitor si mocheta si mi se pare nemaipomenit, indiferent de moda.Doar dormitorul este folosit de mine si de sotul meu, nu de restul persoanelor care ar avea o parere diferita:-)
Ce e relaxant pentru mine, poate sa fie "turbat" pentru tine;-)
Ai putea gasi cateva sfaturi si idei aici -www.secretele-fengshui.eu, www.incasa.ro, www.acvaria.com,www.arhimag.ro