Ca orice ce alta camera! Are ziduri ce o inconjoara, peretii sunt albi, are 1 pat,un tv,un calculator,mobila,si mai multe lucruri ce imi sunt mie de folos gen jucarii (machete,elicoptere teleghidate,un laptop,etc),diverse decoratiuni(tablouri,lustra,calendare, postere, etc).Mie imi place mult si nu as schimba-o pe niciuna! Cred ca fiecare credem la fel
Naşpa. E crem. Şi am doi pereţi acoperiţi cu postere (de fapt e unul acoperit complet, celălalt doar jumate), dezordine, cărţi, haine şi tot felul de chestii pe jos. Mă enervează culoarea pereţilor, şi faptul că am două geamuri.
Sute de munti de haine pe jos,carti(carti carti adica nu cele de la scoala) aruncate prin toate partile,creioane colorate,carioci,abtibilde, machiaj , mobila e rosie cu negru.Pereti albi(se vede doar tavanul,restul e acoperit cu postere cu LMFAO(cele mai multe ), cei din Pariu cu viata, posterul meu preferat este unul cu un actor coreean si unde nu sunt postere e colorat tot de mine).Cam atat.
Eu am o camera foarte mare, cu mobila de culoarea negru abanos, pereti sunt de culoare crem cu foarte multi fluturi portocali pictati, jos mocheta portocalie si pufoasa.
Poooi. pereti portocalii, mobila maro deschis, un pat mare de 2 pers (nu stiu de ce) legat de dulapuri...tv, calculator, dulapurile cu postere, pe birou am o dezordine ca daca o vezi iti pui mainile in cap, iar pe peretele din spatele biroului am o gramada de afise cu : ( Me gusta face, troll face, poker face, si o gramada de fete de astea care se folosesc la commicuri )
Cum nu arata : pe o parte e mizerie pe o parte nu.
Are mobilier maro inchi dar si deschis parchet si un covor, un pat, logic, un laptop, o usa cu mii de chestii pe ea, alta usa(spre balcon, iar daca stau sa-l descriu si p'ala ma apuca dimmineata) un acvariu cu 2 scalari, un terariu cu o broasca testoasa, un dulap deasupra patului si mi-e frica sa stau sub el o lampa, un fel de candelabru 2 noptiere-dulapuri niste sertaruri cu lenjerie, un calorifer, un fel de sac [,] cu prostii in el, ghivece cu flori. Peretii sunt crem. pe ei sunt tablouri si alte chestii lipite sau mazgalite de mine si de MY BFF si 2 scaune si inca o masa unde-i acvariul si daca mai vrei sa adunam si hartiile, mai ales alea ascunse dupa pat, camera e OK
Abracadabrabye!
E foarte mare...cu mobila neagra.pe pereti sunt multe postere si am multe lampi si ursuleti
Pai camera mea arata asa:
Am peretii roz, mobila este alb/negru (mai mul alb) ), postere cu Rihanna, etc..., un covor roz cu fire mai lungi si foarte pufoase ( este cam scump, in jur de 300 lei), am un birou special pentru laptop...etc.
Pai camera mea arata asa:
Am peretii roz, mobila este alb/negru (mai mul alb) ), postere cu Rihanna, etc..., un covor roz cu fire mai lungi si foarte pufoase ( este cam scump, in jur de 300 lei), am un birou special pentru laptop, TV, ...etc. ) Si toata mobila este cumparata din IKEA!
Buna! peretii camerei mele sunt albi am un dulap in care imi tin hainele un pat un dulapior cu machiaje luciuri de buze si asa mai departe.Am un televizor.Pe pereti am o harta a romaniei si un tablou cu mine. a si am biroul cu calculatorul. Aceata este camera mea. Pa pa!
No întreabă: