Depinde de confort.
Cele confort 1 au O camera, O baie, O bucartarie, UN hol, UN balcon sau O logie :
http://www.championsresidence.ro/garsoniere.php
O sufragerie iti faci tu pe balcon sau daca spargi peretele la vecin.
Garsonieră - O cameră, Baie, Bucătărie care poate fi ori în camera respectivă, ori pe hol, ori dacă dă dumnezeu să fie ceva mic mic și separat. Dar în majoritatea cazurilor este pe hol...
Am de vanzare exact ce iti trebuie tie, o garsoniera transformata in 2 camere cu bucatarie si baie, cauta-ma daca doresti asa ceva
Esti din Sv?
?
Mai departe
Este o camera, bucatarie, baie si hol.
Si ce zici tu de "1 camera"cu sufragerie acela este apartament cu 2 camere!
O garsoniera este, prin definitie, un apartament cu o singura camera.
Prin urmare, garsoniera are o camera, o baie, o bucatarie si eventual debara, balcon, etc.
Daca ai o garsoniera spatioasa, teoretic o poti compartimenta, astfel incat sa poti obtine 2 camere.
Deci este o camera (ce este in acelasi timp dormitor si sufragerie), bucatarie, o baie, hol si balcon.
Vai. Mama mea e agent imobiliar si stiu ce sati spun.NU ITI RECOMAND. Daca iti place wc-ul public poti sa te duci.O garsoniera are o singura camera un hol de cativa mp, o bucatarie si o baie cu o loc de o cada si o chiuveta.Partea cea mai rea e ca duduie la garsoniere de tigani.Iti sugerez sa faci un imprumut la banca(daca vrei sa cumperi)sau sa stai cu chirie la un apartament cu 2 camere. Sper ca te-am ajutat si pentru binele tau NU TE DUCE LA GARSONIERE (eu am si stat cand eram mic).
Vai multumesc mult. Cu chirie vreau. Ca sa nu stau in camin la facultate. De asta. Atunci raman la apartament cu 2 camere.