anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum este o relatie intre o scorpioanca si o fecioara? ...se poate ajunge la o casatorie de durata?

Răspuns Câştigător
| monicaclaudia a răspuns:

Olz si eu care credeam ca o casnicie dureaza timpul care il decidem noi ca trebuie sa dureze nu ca ceva ddestept se trezeste si mi zice ei stii azi trebuie sa divortetzi sau contra crying ei daca tu crezi.)) pe google sunt tot felul.((
BAFTA

3 răspunsuri:
| MihaiA a răspuns:

Www.google.ro search : compatibilitati zodii.
Asta oricum difera de la persoana la persoana nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

eu fecioară, ea scorpion. Suntem impreună de aproape un an. Ne înţelegem minunat happy

| bluedar a răspuns:

Eu sunt fecioara, el scorpion... suntem casatoriti de 2 ani, avem un bebe minunat. desi sunt momente cand ne-am scoate ochii, sau fiecare-n dreptul lui si-ar face harakiri din cauza celuilalt. daca stie care si cum sa cedeze, e o relatie minunata, eu nu ma vad fara el, asa dezordonat si nepasator cum e. si el imi zice, cand lipsesc de acasa, ca i-a fost dor sa ma auda" da` aia de ce-ai lasat asa... da` de ce n-ai inchis capacul la gelul de dus, dar colacul de wc de ce nu-l dai inapoi... uite cum arata hainele in dulap, si eu care ti le aranjasem pe nuante." dar e frumos, special.