Iti faci cont pe facebook si apoi cauti codul la adresa www.code gems. com la sectiunea luni si da clic pe luna in care suntem apoi scrie codul pe o coala si scruel pe bara de acolo
e ok!
daca ai inteles
nume pe our world miley91
paaaaa! 1
Ca sa faci rost de gems mai intai trebuie sa intrii aici http://w02.ourworld.com/v11/tracking?source=ref_link&user_id=24122563 apoi iti faci un nou caracter. daca ajungi la lvl 5 cu noul caracter primesti 5 gems iar daca ajungi la lvl 10 mai primesti inca 5 gems si tot asa.
E foarte usor
Spor la treaba
Ce pot sa fac? prietenul meu mi-o zis ca daca nu fac sex cu el se arunca de pe bloc. azi noapte am facut pentru ca parintii nu o fost acasa da acum ma doare intre picioare tare ce pot sa fac? da ce pot lua ca sa imi revina vocea pentru ca o zis ca daca nu strig de sa ma auda toata lumea si sa vada el ce bine ma simt se desparte de mine. ii adevarat ca nu o fost rau...
Da iti zic eu un site pe care apar pentru 10 gem pe luna www.lastcokie.com astai da 10 pe zi
Intri pe siteul www.lastcookie.wordpress.com apoi gasesti acolo coduri iti downloadezi ourworld toolbar, dai click pe go play si intri in ourworld si acolo scrii codul la account, users settings in casuta aia.
Anonimusecelmaitaredinparcare întreabă: