anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot da jos mai multe straturi de vopsea? Sunt 5 straturi pe perete si stratul de basa e din huma. Nu se decojeste usor

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Spaclu-racleta-toporisca (sau ciocan)-ciocan rotopercutor, cu dalta lata (asta sa nu il folosesti la casele de paianta, ca darimi peretii happy ). Astea sunt sculele necesare, in functie de dificultate, de la usor la greu. Sa ma fi vazut la un apartament mare de doua camere, peste tot dat cu calciu, ala se da foarte greu jos, cum am rupt o toporisca dupa aproape trei saptamini de lucru! M-am suparat si am bagat ciocanul rotopercutor, si intr-o zi a fost gata ce mai ramasese (dormitorul)

3 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Dalta si ciocan, manual sau electric

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu un șpaclu.

| relian a răspuns:

Iei o sticla din aia spray, sau daca ai suprafata mare folosesti o pompa pentru stropit plantele, aia pulverizeaza foarte fin.
Bagi apa si pulverizezi pe pereti, tavan ce ai tu acolo, dar nu sa curga siroaie, dai asa usor si foarte fin sa se umecteze.Lasi stiu si eu cate minute, apa intra in huma aia si apoi cu un spaclu razui, o sa se razuie f usor.
Incerci mai intai pe o zona micuta, vezi cat trebuie sa aplici apa sa se umecteze bine.
Mai usor de atat nu prea se poate.

Întrebări similare