In cosmote poti face cu orice telefon. suni prima pers dupa ce iti raspunde o suni pe a doua si dupa ce rasp apesi tasta 3 si apoi tasta de apel
Se poate pe fiecare reteasuni prima persoana o pui pe asteptare si suni a doua persoana dupa care faci conferinta
Sa stii.ca eu am telefon pe Vodafone si la mine merge.acum nu sh daca merge in toate retelele sa faci conferinta.dar uite cum poti sa faci: mai intai trebuie ca sa te suna respectivul sau sa il suni tu pe el. apoi daca mai vreti sa faceti o conversatie in 3 adica sa mai sunati pe cineva trebuie sa te duci la optiuni daca iti permite telefonul la Meniu sau daca nu poti foarte simplu sa tastezi numarul. Dupa ce ai tastat numarul imediat ce iti raspunde respectivul trebuie sa te duci ninnow la optiuni si sa cauti conversatie.sau conferinta depinde de telefon si sa apesi.Asa poti sa vorbesti in 3.sau in mai multi daca de ex:vrei sa vb cu 6 odata repeti aceasta activitate de 6 ori sau daca te plictisesti. ceeea ce este de astepta poti ruga pe un coleg cu care comunici in acel timp sa, mai bage el pe cineva in conferinta:X.Cam atat. sper ca ti-am fost de folos.Bye bye:*:*
Sa stii ca eu am telefon pe Vodafone.Si merge.ma rog.acum nu sh daca in toate retelele se poate.Deci uite cum sa pui in functiune conferinta:1.cand te suna cineva.sau suni tu p cineva.si vrei sa mai suni inca un coleg(amic)si sa faceti conferinta in 3 trebuie in timp ce esti cu respectivul la telefon sa te duci la optiuni si pe urma daca iti permite telefonul la Meniu. daca nu poti sa scrii direct numarul apoi dupa ce iti raspunde trebuie sa te duci la optiuni si sa cauti.la mine apare conferinta.sau conversatie.sau nu sh.ce mai poate sa fie.Cam asa trebuie sa procedezi:X:X. Sper ca ti-am fost de folos:*:*.