| Cr7adi a întrebat:

Cum pot sa ii dezvolt cainelui meu musculatura este ciobanesc german mascul 5 luni?

6 răspunsuri:
| pufulete17 a răspuns:

Muscultarura canina este ferma in zona picioarelor! Deci eu unul cu catelusa mea de vanatoare "Vijla maghiara" are undeva la 4 luni, alerg foarte mult! Sa vezi ce bine arata! Multa mancare(bobite si cateva delicatese)si foarte mult antrenament care consta in alergare! Face 100m in 9sec acum, sper sa ajunga mai mult, normal rasa ei o fac in 8 sec la maturitate! Cam asa cred ca e si la ciobanescul german,ei sunt mari si au nevoie de muschi mai ales la picioare, asa ca fugi cu el! Nu il pune pe el sa alerge singur ca nu o va face mult, alearga cu el! Bafta!

| pufulete17 a răspuns:

Musculatura canina este ferma in zona picioarelor! Deci eu unul cu catelusa mea de vanatoare "Vijla maghiara" are undeva la 4 luni, alerg foarte mult! Sa vezi ce bine arata! Multa mancare(bobite si cateva delicatese)si foarte mult antrenament care consta in alergare! Face 100m in 9sec acum, sper sa ajunga mai mult, normal rasa ei o fac in 8 sec la maturitate! Cam asa cred ca e si la ciobanescul german,ei sunt mari si au nevoie de muschi mai ales la picioare, asa ca fugi cu el! Nu il pune pe el sa alerge singur ca nu o va face mult, alearga cu el! Bafta!

| InsaneDoll a răspuns:

Il pui sa faca genoflexiuni, abdomene.il duci putin pe la fitnesslaughing
doamne ce intrebaristraight face

| Nymphetamine a răspuns:

Du'l la sala. rolling eyes

| smashboy a răspuns:

Bai u ori esti prost ori nu stiu pui 20 de intrebari degeaba musculatura se dezvolta in timp si la ciobanescul german nu ai cum sa vezi ca are blana de 4 cm mai bine iti cumparati un pitbull acela are parul de 1 cm nici atat.

| Pufy12 a răspuns:

Doamne fereste!
Nici nu am stat sa citesc pana la final.
Sa legi botul cainelui cu scoci?!?!?
Doamne, ma crucesc ce idei cretine poti sa ai.
1 la mana cainele nu e culturis ca sa il pui sa traga.
Si 2 la mana cainele nu devine loial si ce ai mai zis tu pe acolo daca il pui la lupte. Ba din contra se va transforma intr-o fiara necotrolabila.
Cainele are nevoie de multa miscare alergare si traseu de obstacole pentru ai dezvolta musculatura iar cand vorbim despre carater ai auzit de dresaj?
Bineinteles ca nu, EVIDENT!?‍♀️

Leaga-ti tu botul cu scoci si apuca-te sa te lupti cu oamenii de pe strada sa vedem ai bicepsii si tricepsii mai mari?

DOAMNE, cata prostie e pe pamant!?‍♀️