| kayura a întrebat:

Cum pot scapa de gandacii aceia mari si negri carora le place intunericul, numiti si gandaci de apartament? Aseara m-am dus sa beau apa si am aprins lumina si incremenisem de ce vazusem langa usa. angry

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sigur. Se poate sa mai intre si pe sub usa. Dar de obicei intra pe geam. La usa poti lipi pe toc de jur imprejur o banda din comert. Este din plastic si are lipit de ea un burete pe o parte si e lipicioasa pe cealalta. Este facuta sa izoleze si nu se strecoara nici goange.

20 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Cu Regent. O fiola dizolvata in apa si pulverizata in casa te protejeaza cateva luni. Mai ales daca le inchizi si caile de acces dinspre pivnita si dinspre vecini (aerisiri, treceri pentru tevi de apa si incalzire).

| dicarmencitta1957 a răspuns:

Gasesti la magazine cum este Carrefour, Kaufland, Cora spray-uri pentru asa ceva.Pe vremuri se gasea la farmacie special pentru gandaci negri o solutie care se punea pe o felie de paine si-i contamina pe toti.Succes.

| izh56 a răspuns:

Curatenie generala + spuma baygon. Gandacii nu vin daca ai curat in casa. Nu lasa gunoi in casa peste noapte.

Shin
| Shin a răspuns:

Off-topic: Ia-ti o tarantula happy Pradator natural tongue
On-Topic: sunt solutii in comert cu care poti scapa de nebunatici happy
Shin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu ai plasa la geam? Ca pe acolo vin, nu se teleporteaza rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr regis; regent nu se mai fabrica.Este un inlocuitor; Calipso.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt disperat.ma trezesc noaptea la 4.00 cu ei calare.veneau pe la tevile din baie, unde am avut o lucrare.am etansat cu spuma tevile si am facut o etansare mai buna la usa de acces la tevi.dopuri la cada si chiuveta, calipso pe la colturi si somn usor.sa nu uiti scurgerea din podea daca ai...trebuie astupata si aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti la magazinele cu insecticide fiole cu solutie pentru gandaci functioneaza costa in jur de 12 lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi plac gandac chiar deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara aparate de indepartare a gandacilor. Eu am scapat de 2 ani si am dat tel. tipului care mi-a trimis acele aparate si la prietenul meu care a primit si el iar de cateva luni a scapat si el de oribilii gandaci. daca vrei tel. suna la: 0727603890

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie neaprat sa scapi de ei...si pe mine ma dezgustau la inceput, dar apoi m-am obisnuit si mi-am dat seama ca nu trebuie sa le fac rau de vreme ce nu fac ravagii...stau acolo cuminti in baie happy (de curand am inceput sa-i observ mai mult si incerc sa aflu mai multe detalii despre ei )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recomand regentul de la alindc,in sfarsit am scapat de gandaci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am scapat cu regentul luat de la alindc,multumesc

| mikiscence a răspuns:

Ce cosmar! eu as fi facut infarct! zilele trecute mi-a aterizat o radasca in cap... m-am speriat asa tare .si m-am scarbit asa tare ca am lesinat! cine a mai inventat si scarboseniile astea...

| kayura explică:

Da, am plasa dar deh mama o tine deschisa(oare dc am mai luat`o daca nu o foloseste?)Deci de acolo vin?

| ankyann a răspuns:

Raid Spuma est cel mai indicat. Distruge toti gandacii, nu miroase urat, se imprastie spuma pe langa usi, ferestre, dulapuri si se lasa sa actioneze cam 2 saptamani.Gandacii trec pe acolo si nu mai au nicio sansa de supravietuire. Acest spray este bun ca nu trebuie sa speli imediat locurile prin care ai ai dat deoarece miroase placut.

| deac11 a răspuns:

Vand Regent ,cea mai buna solutie impotriva gandacilor(cu regent am scapat si eu),15 lei fiola.tel.0720027651

| octavdanil a răspuns:

Ia regent de la alindc,si scapi sigur de gandaci.Eu asa am facut.M-a rugat omul sa-i postez parerea despre el,in semn de multumire,are nr. 0720027651.

| iulia22 a răspuns:

In sfarsit am gasit pe google ceea ce cautam cred... un site care sa vb despre gandacii cu care ma confrunt eu de cateva seri...nu gandaci de bucatarie, nu gandaci care trag la alimente, umezeala, etc.Niste dihanii negre, cu un aspect destul de comun care intra seara pe fereastra cand tin lumina aprinsa si dau ture in jurul becului de ametesc uitandu-ma la ei.Nu stiu ce sunt, daca pisca sau fac alte rele dar dupa ce sting lumina incep sa faca si zgomot, un bazait urat... Ziua oricat tin geamul deschis nu intra, doar noaptea.Si culmea, mor greu ...am incercat sa-i lovesc cu papucul si tot mai misca bine mersi, trebuie loviti de parca spargi nuci ca sa moara.Stie cineva o solutie exacta cu care a scapat de ei? oricum de intrat pe geam intra, chestia e sa moara imediat...