| monyka_8024 a întrebat:

Cum sa fac sa scap de furnici pentru totdeauna? Dau cu spray, dispar o luna-doua, apoi apar la loc...

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O curatenie stricta, nu lasa nimic la "vedere". uneori, la constructiile care sunt facute din doua parti separate, sau o prelungire a casei facuta la un interval de timp diferit, apar furnicile.curata cu o solutie de apa si clor, sunt si prafuri speciale(nu spray-uri)

| dulshe a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-ti pui ciment pe jos, pentru ca sunt sigura k nu ai, a patit si o prietena de-a mea, a pus dusumea noua dar nu a pus ciment pe jos, si ia aparut furnici, degeaba a incercat toate solutiile daca nu iau disparut iar dupa ceva timp, a trebuit sa puna ciment pe jos pentru ca nu mai suporta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara ti un urs

| Brigitta a răspuns:

La casa de la tara am pus clor; de anul trecut nu au mai reaparut.

| lily1970 a răspuns:

Presara var nestins pe unde intra.

| anonim a răspuns:

Muta-te! rolling on the floor

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sprayul nu e bun, am avut si eu cu cativa ani in urma, am folosit un praf '' furnicid'' sau '' furnitox'' nu mai stiu exact dar a fost eficient.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai cu gaz lampant in jurul casei. Daca gasesti, zi-mi si mie, am aceeasi problema. Am auzit ca exista si niste aparate (cu ultrasunete, parca), dar nu lea-m incercat. Cu gaz merge sigur, dar nu se mai gaseste.

| mami a răspuns:

Pune cu o seringa cu ac mare esenta de otet in gaurile de unde ies
repeta la cateva zile. eu asa am incercat si si cu clor tot asa direct in gaurile de unde ies

am avut dusumea pe jos pe care am scos-o am turnat beton in toate incaperile si am pus parchet am zis, gata am scapat de furnici, aiurea iar au aparut parca in mai multe locuri si tot aici am pus intrebarea asta si raspunsul a fost clor sau esenta de otet si a functzionat, momentan nu mai am furnici in casa

pe aceasta cale le multumesc celora care m-au invatat acest lucru

| mioara a răspuns:

Pune peste ele sare de bucatarie sa vezi cum pleaca.

| csintalan a răspuns:

Sare, sare si iar sare...

| ionelnelu51 a răspuns:

Nu le mai asasina! sint si ele vietati ale acestei planete, urmareste pe unde intra si pune acolo in fiecare zi cate un pic de zahar, se vor concentra acolo, iar in cateva zile vor pleca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara aspartam(indulcitor folosit la sucurile dietetice), umezestel un pic si pune-l unde sunt furnicile

| Mariana1993 a răspuns:

Buna!
Eu am scapat de furnicile din living cu netode naturale. am folosit otet si usturoi. Am citit despre asta intr-un articol de pe tite-ul pediatrutecuci.com. iti las link daca te intereseaza http://www. pediatrutecuci.com/2015/09/cum-sa-scapati-definitiv-de-furnicile.html