Hey.Si eu am mobila de nuc.Asa ca acum iti descriu camera mea.Deasupra biroului am un colaj cu imagini din reviste (haine, accesorii, cantarele tale preferate, tot ce te intereseaza) lipite intre ele si suprapuse, lasand cat mai putin spatiu.Pe pereti am intr-un colt postere, cu trupele favorite.am harta Romaniei intr-ul alt colt, si deasupra patului, am cuvintele cele mai importante pentru. mine decupate din carton si colorate.(peace, love, destiny, hope, live, friends, happy, music, smile)In rest pe rafturi am alternat utilul cu frumosul.Adica am multe maruntisuri care dau bine la ochi. Apropo, ce culoare e camera ta, ca a mea e mov:d. Funda, daca merit?
Depinde si ce esti in stare sa faci... Daca ai multa mobila iti recomand sa pui desene/picturi; sau sa o lasi simpla. De multe ori simplitatea e mai frumoasa. Peretii... poti sa lipesti postere, sau colaje (mi se pare stupid, dar depinde de gusturi), sau poti desena/picta ceva pe ei, sa iti placa. Eu am pe un perete scris Tatal nostru, langa pat, si la urmatoarea vopsire a camerei am de gand sa chem 2 prietene si o sa umplu peretii de citate si de amprentele lor. Daca ai imaginatie si esti copilaroasa, iti sugerez sa faci la fel, o sa iti placa. Va fi ceva diferit si frumos. Multa bafta si spor la decorat