Daca nu ai bani si ai copii, coace turte dulci in diverse forme, decoreaza-le cu glazura din zahar cu lamiie, leaga-le cu snururi colorate si impodobeste bradul, geamurile, coronitza de la usa
poti inveli in staniol nuci si le legi cu snururi colorate sau argintii si decorezi bradul cu ele in loc de globuri
astfel vei avea un brad cu ornamente comestibile
din pacate majoritatea dintre noi strangem cureaua de sarbatori
oare cum se simt acei care traiesc in huzur, oare se gandesc la copiii care poate nu au nici un cadou sub brad sau nu au nici macar un brad
Daca ai bani, nu este nici o problema poti ca ei contact cu o societae care se ocupa cu amenajari festive de sfarsit de an.
Eu am toate oramentele pe nuante de rosu, pamblicute, globuri, fundulite, clopotei siraguri de margele... Afara am atarnat un Mos Craciun si globulete, iar pe mana curenta de pe scara am pus o ghirlanda de brad cu beculete rosii.
Prin specificul pregatirii, am idei noi si creative, dar pastrez cu nostalgie special si din anii anteriori, aducand acea stare de bine, emotie si frumos, ce cu totii ne-o dorim, de sarbatori. Ganduri bune, Lucien.
Daca stai la casa, incepe cu exteriorul acesteia. Toti vecinii si trecatorii vor fi incantati de spectacolul luminos din curtea ta, daca imi vei urma sfaturile.
Ai nevoie de cablu luminos, pe care il gasesti la magazinele de bricolaj (de exemplu: Praktiker, bauMax), ghirlande (turturi) de beculete si ghirlande de crengi de brad artificiale.
Secretul este sa alegi aceeasi culoare pentru toate accesoriile. Nu merge pe varianta cu beculete multicolore.
Cu ajutorul cablului luminos conturezi casa, geamurile si usa sau usile, la fel ca si in imaginile de mai jos. Ca sa fie si mai interesant poti incerca sa conturezi cu ajutorul cablului luminos si o alee pana la intrarea in casa. Sau poti opta pentru niste lampadare mari in care introduci lumanari mari si le asezi pe alee, astfel incat sa o lumineze.
Turturii ii atarni de streasina casei. De asemenea, poti incerca sa decorezi cu ei chiar partea de gard din fata casei tale. O alta varianta ar fi sa folosesti turturii pentru lampadarele de afara sau pentru arcadele decorative (daca exista) de la casa ta.
Pentru geamuri poti pregati niste ghirlande de brad natural sau artificial pe care le poti impodobi cu globuri si beculete (optional).
Chiar daca nu ai un brad in fata casei, poti impodobi cu plase de lumini copacii. Iar in gradina poti cumpara diverse figurine luminoase (mosi cu reni, brazi de Craciun, om de zapada, stelute, etc.).
Salut!, casa mea este decorata dupa "pofta inimii" tias recomanda la fel si trebuie sa te incadrezi si in numarul de ornamente sau bani!
Cel mai simplu sfat!
Ceau!
Pai... pune istalatie pe balcon, la usa si la ferestre
si cred ca va arat frumos :X:X
Pai decoreazo cu multe becuolete si un bradut nemeipomenit! Si mai apoi ideile vin de la sine si nu mai e o problema!
Cel mai bine merge rosul pentru brad si argintiu pentru camera! Sunt culorile imbracaminti lui MOS CRACIUN! Sper ca am fost de ajutor!
Casa, ti-o decorezi asa cum iti place si cum iti dicteaza inima pentru a intra cu adevarat in atmosfera sarbatorilor.