Orice ai face, sa ai grija ca tavanul sa fie alb. Asta va face ca camera sa para mai spatioasa deoarece va parea mai inalta. In rest, mai poti vedea cite ceva pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com. Poate gasesti pe acolo vreo idee ca sa iti decorezi camera fara a minca din spatiu.
Faci niste stelute, iei o bucata de ciolofan, faci o stea si ii decupezi interiorul, ai nevoie de conturul ei m nu de interior. Pui bucata de ciolofan pe perede si treci peste ea o culoare ( daca nu ai var merg si acuarele ), la albastru ar merge un galben tot atat de intens, sau daca nu un galben - portocaliu, portocaliu. Ciolofanul il folosesti doar ca sa nu lasi urme nedorite de culoare pe perete, sa iasa steluta bine. Stelele s-ar potrivi pe partea de sus a peretilor. Daca ai o lustra, poti sa o decorezi. Depinde ce forma are. Eu in camera mea avea o lustra in forma de cilindru sustinuta de doua bete de plastic in forma de x. Legam la capatul celor soua bete cate o ata pe care insiram flori ( decupate din hartie glasata roz, glaben, albastru ). Poti sa decorezi camera folosind lucruri din casa care crezi ca nu sunt utile. Foloseste-ti imaginatia. Poti sa decorezi camera fara sa trebuiasca sa cheltui bani.
Unde ai învățat să vorbesti? Nu se spune ciolofan. Ci celofan, se vede că esti de la țară. Cuca măcăii land.
Oups
Doua creiere e mai bune decat unul.
Nu stiam, am sa tin minte. CIOlofan. Multumesc CristidinBucuresti. De aia nu st ca nu; s din Bucuresti... sunt de la tara.
Din ce spui nici un decorator nu te poate ajuta. explica mai pe larg. ce mobila ai, ce culoare si cam ce vrei...
Anonimanonimus677 întreabă: