| RaVila a întrebat:

Cum sa scap de molii?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

In primul rand trebuie sa faci o curatenie mare in dulapuri sa vezi unde si-au facut "cuib", aruncand hainele care au fosta roase de molii si aerisind restul hainelor de blana, cojoace, paltoane din stofa de lana etc. Trebuie sa stii ca cele care rod nu sunt fluturii ci larvele lor care arata ca niste vermisori. Apoi poti folosi produsele din comert care ti-au fost indicate in celelalte raspunsuri, ori plantele ce ti-au fost deja nominalizate, dar pana nu faci sa dispara locul unde s-au inmultit, orice produs folosit nu aduce eficienta asteptata. Curaj si actioneaza ca, tu esti mai tare decat ele.

9 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Flori de levantica intr-un saculet.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu am folosit naftalina e eficienta dar mai poti folosi Raid antimolii.

| mioara a răspuns:

Elimina produsele din lana sau pune naftalina multa

mlm
| mlm a răspuns:

Aseaza cateva coji de portocale in locurile unde ai molii, lasale o saptamana si apoi schimba-le, moliile nu suporta mirosul cojilor de portocala, flori de lavanda sau frunze de nuc indeparteaza si ele moliile.

| cely a răspuns:

Raid. Pune ziare in dulap, levantica si alte produse din comert. Dar intai scapa cu raid

| LoryM22 a răspuns:

Eu folosesc cu succes Raid pastile in dulap este foarte eficient, incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie facuta o curatenie minutioasa... spalat tot extrem de bine... apoi naftalina, raid etc! moliile sunt extrem de rezistente n-o sa scapi prea usor de ele!

| danonino girl a răspuns:

Da'i cu naftalina

| mikiella a răspuns:

LA azuga m-a pus naiba si am luat niste covoare de lana 100% belea anul urmator aveam casa plina de molii, am scapat de ele cu frunze de nuc, frunze de tutun (merg si tigarile cele mai tari gen carpati), sprey cat cuprinde si pastile de raid. Doamne nesuferite animale... A si sa nu uit am aruncat si covorul ca-l facusera ciur. Si asta in numai un an.Bafta.

Întrebări similare