| mimi_4822 a întrebat:

Cum sau cu ce as putea curata rosturile gresiei? M-am mutat in casa noua, imi place gresia dar rosturile sunt sub toata critica. Daca e mai bine sa rostuiesc din nou, cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa iti dau un pont.nu e nevoie sa rostuiesti din nou.cumperi dintr-un supermarket -detratant "nufar", este o sticla neagra cu o eticheta galbena daca nu ma insel si costa in jur de6-7 lei.(se gaseste doar in carrefour si cora.cred)si intinzi solutia pe rosturile gresiei doar unde este chitul, o sa vezi ca o sa faca spuma iar apoi speli pe jos.chiar face chitul ca nou.app.nu trebuie sa fie ud pe jos inainte sa faci procedura. sper sa te ajute http://fl1.shopmania.org/......jpg...uite o poza aici sa iti faci idee ce trebuie sa cumperi.

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Mda, e greu sa scoti rostul vechi, e de preferat sa le cureti. Incearca cu clor, intr-un loc mai ascuns, s-ar putea sa functioneze.

regis
| regis a răspuns:

Clorul nu decoloreaza chiar intotdeauna, uneori mai si curata. Eu as incerca chiar si cu ACE pentru rufe colorate, ba chiar si detartrant dupa cum tot repeta anonimul de mai sus. Nu stiu daca functioneaza, dar ce te costa sa incerci? Daca nu reuseste tot la surubelnita lui @mg ajungi, dar daca scapi de bataturi?
Eu am curatat cu clor rosturile din baia primului apartament (e drept ca erau bleu deschis, nu prea avea ce sa se decoloreze) si chiar au iesit bine. Mi-era si mi-e groaza sa le scot, asa ca am incercat si am reusit.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Este o munca de migala.Cu un obiect ascutit(surubelnita, cutter) cureti tot materialul vechi dintre gresii si apoi le umpli din nou cu ce vrei tu. Daca zici ca gresia e buna, atunci merita efortul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa iti dau un pont.nu e nevoie sa rostuiesti din nou.cumperi dintr-un supermarket -detratant "nufar",este o sticla neagra cu o eticheta galbena daca nu ma insel si costa in jur de6-7 lei.(se gaseste doar in carrefour si cora.cred)si intinzi solutia pe rosturile gresiei doar unde este chitul,o sa vezi ca o sa faca spuma iar apoi speli pe jos.chiar face chitul ca nou.app.nu trebuie sa fie ud pe jos inainte sa faci procedura.sper sa te ajute http://fl1.shopmania.org/......jpg...uite o poza aici sa iti faci idee ce trebuie sa cumperi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa iti dau un pont.nu e nevoie sa rostuiesti din nou.cumperi dintr-un supermarket -detratant "nufar",este o sticla neagra cu o eticheta galbena daca nu ma insel si costa in jur de6-7 lei.(se gaseste doar in carrefour si cora.cred)si intinzi solutia pe rosturile gresiei doar unde este chitul,o sa vezi ca o sa faca spuma iar apoi speli pe jos.chiar face chitul ca nou.app.nu trebuie sa fie ud pe jos inainte sa faci procedura.sper sa te ajute http://fl1.shopmania.org/......jpg...uite o poza aici sa iti faci idee ce trebuie sa cumperi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clorul decoloreaza. Asta nu inseamna ca si curata. Dupa ce se da cu clor va arata mai rau decit va imaginati, si alb! O scula perfecta nu vei gasi pentru aceasta operatiune. Cauta o surubelnita mai lata si pui pe cine sa ti-o indoaie si polizeze pentru a ajunge ca un fel de caus, facut pe latimea rostului. Apoi rabdare si bataturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Detartant NUFAR cel mai bun ia si mama mizeriei

| mimi_4822 explică:

Va multumesc tuturor pentru. sfaturi, vreau sa va spun ca am urmat sfatul Anonimului si chiar a functionat. Totul a mers foarte usor, nu mai cautati alte produse ca va pierdeti timpul degeaba.Sunt foarte multumita si incantata, desi este o optiune de moment, candva tot voi scoate rosturile, dar acum e bine ca sunt curate.Multumesc de ajutor!

Întrebări similare