Sunt speriosi pune vreo 3 caini galagiosi si agresivi, da-le de mancare, si pune niste praf de pusca dar nu cand ploua
Smoala de fag e cam scumpa... http://magazinvanatoare.ro/index.php?route=product/product&product_id=749 si nu stiu daca va merge;))
Legea spune ca cei care au fondul de vanatoare sunt responsabil sa faca goane de impingere sau chair sa recolteze cateva piese care distrug culturile, in caz contrar se face o comisie de evaluare a pagubelor si se face o suma totala care in mod normal ar trebui sa o achite, daca nu ii poti da in judecat, acum...depinde totusi si de ei, daca sunt o asociatie serioasa in special privata, o sa faca sa fie bien si pentru tine si pentru ei, daca e AJVPS....atunci nu are roast sa te zbati degeaba, eu ti-am prezentat metodele diplometice, dar na..traim in Romania si sti si tu cum e la noi, ai mai putea incerca sa faci paza personal, cu zgomot, putin fum, dar e multa bataie de cap si nu cred ca ai vrea sa iti poierzi noptile luni la rand, sper ca am fostd e folos:-s
Exista in comert smoala de fag. un produs care se vinde la peturi de 5 l dai cu acea solutie pe copaci in padure si mistretii sunt atrasi de miros astfel nu iti vor mai ataca culturile... funda?