Dai cu spray prin dulap vor muri sigur, sau foloseste insecticide de la diferite firme
In magazin gasesti cutiute care au un miros frumos si cand deschizi dulapul pui acolo cate una si ai sa vezi ca nu o sa mai ai probleme. Sa te uiti sa fie pentru molii ca mai sunt si ambientatoare.
Salut! simplu. scoti tot ce papa molia (adica arunci la gunoi), si ce a mai ramas baga-le in saci legate la gura fara sa mai patrunda. nu am idee. ca decat sa pui naftalina sau altceva precum auzisem la altii. cica tutun in haine dar. dupa aia mirosi a dealer .
Naftalina este urat mirositoare, deci nu cred ca ai vrea sa-ti miroasa hainele a naftalina si crede-ma miroase destul de urat.Nu este bun nici spray-ul raid. Exista un aparat raid cu pastile,ca ala de tantari, doar ca este antimolii si il amplasezi in sifonier si isi face treaba, scapi de molii cat ai zice peste. Sper sa te ajute sfatul meu. Funda ?
Recomand pentru dulapurile cu haine saculeti Aroxol. Nu sunt foarte scumpi (aprox 10 lei 4 saculeti), miros bine si sunt eficienti
Pentru a scapa de molii mai este o metoda in lokuriule unde se gasesc pune tutun sau tigari. vb serios sa nu para gluma.
lilica_6851 întreabă: