| adddela a întrebat:

Cum scoti mirosul de sconcs din haine si incaltaminte?
Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca facusera si cei de la Mitbusters un test dar din pacate nu mai stiu rezultatul. In Romania, deoarece nu avem sconsi :D nu cred ca vei gasi substante speciala asa ca va trebui sa improvizezi.
Eu am gasit un site cu sfaturi, este in engleza dar cred ca te descurci;)
http://www.ianrpubs.unl.edu/......ationD.jsp

10 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Scoatele la aerisit, apoi foloseste spray special pentru haine(afara este asa ceva, nu stiu la noi in tara daca este) iar pentru incaltaminte alcool sanitar si ai lasi l uscat.

| Ben. a răspuns:

Fa cate un dus

lolita
| lolita a răspuns:

Inainte de a te incalta sa folosesti un spray pentru picioare, mai bine zis pentru elimiarea mirosului. Si in dulapul cu haine sa ai naftalina parfumata, exista o multime de produse pentru dulapuri care miros frumos, si hainele vor raman cu acel miros.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi Adina happy
Faza e ca in linkul pe care l-am dat scrie sa eviti sucul de rosii pentru ca nu face altceva decat sa ascunda mirosul, simti decat "parfumul" rosiilor si nu mai simti mirosul de sconcs, dar asta nu inseamna ca nu mirosi happy
Din cate imi amintesc, unul din ei se spalase cu suc de rosii, deci acolo era vorba de piele, aici e vorba de haine. happy
E destul de bun articolul happy iti da si sfaturi ce sa faci si ce sa nu faci. happy
Adela daca totusi nu te descurci in engleza (dar ma indoiesc) spune-mi si iti traduc eu esentialul.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu placere si succes la indepartarea mirosului big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am primit o geaca de piele, draguta ca model... dar miroase a oaie! Cum sa scap de acest miros? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

| bibitza a răspuns:

Scoate sconcs-ul din haine si incaltaminte big grinbig grinbig grin

| bibitza a răspuns:

Adica din sifonier big grin sau debara...sau unde il aiwinking

| adina68 a răspuns:

Cel mai bun cred ca este otetul.
Pt: gabytzza: La Mithbusters au spus ca cel mai eficient este sucul de rosii.
Categoric, nu si pentru. haine si incaltaminte.

| adddela explică:

Multumesc mult pentru link gabytzza; intr-adevar sucul de rosii mascheaza mirosul, la fel si alcoolul sanitar. Dupa un timp mirosul revine la fel de puternic. O sa caut niste produse speciale, din cele numite pe link.
Multumesc inca o data tuturora.

Întrebări similare