Ochelarii se pot curata usor cu apa calduta si sapun, apoi se sterg cu o batista ca re nu lasa scame
Se curata cu spirt si servetele, sau gasesti la farmacie solutie de curatat ochelari si se numeste Mebra si nu cota mult, si eu port ochelari si astea folodsesc
Ciao, sunt Mona, eu cred ca daca mergi la un magazin gen optica acolo au un fel de 'batistute' cu care se sterg ochelari.
Nu folosi servetele... poti zgaria lentila...foloseste batistuta cum a zis si "moni" + solutie de curatat (10 lei) sau mai exista la orice supermarket servetele umede speciale pentru ochelari (ambalaj albastru) sau sapun lichid si batistuta daca nu ai la indemana cele de mai sus;
si nu uita .macar o data pe luna trebuie sa speli batistuta
NU NU NU nu cu spirt va rog frumos (( mai ales acum ca lentilele de ochelari sunt din plastic si au o patina protectiva ( alcoolul nu e bun pentru lentile ((. in cel mai rau caz apa cu sapun si un servetel ca sa ii usti ( daca nu ai chef de stricat bani la optica pentru spray pentru ochelari
PS:spray-ul se numeste vunett nettoyant celaner si costa 8 lei noi parca
Amico, am prescris ne e chiar asa cum se spune ca( spirtul sau alcolul) strica lentila, poate in cazul in care sunt de plastic, eu port ochelari de vedere de 18 ani si am ochelari foarte scumpi, le am facuti numai la comanda, si le sterg cu solutia care am mentionato, si nu au patit nimic,(iar tu nu ai diferentiat ochelari de soare sau de vedere(
Exista niste servetele batistute, in cutii albastre, putin mai mari decat pachetul de tigari, pe care scrie Brillenputztucher Glasses cleaning wipes, de obicei gasesti in orice super, hiper market, la rafturile de langa casele de marcat-acolo unde gasesti guma de mestecat, dropsuri mentolate, prezervative si alte nimicuri. costa cam 5 lei pachetul si contine 30 buc.
DenissaDeea nu mai fi asa ca un berbec.Spirtu.alcoolul,pasta de dinti chiar si transpiratia, nu sunt bune pentru ramele de la ochelari.am avut unii negri simpli si se albeau ramele uneori...acum am zis ca sa dau un ban calumea si mi-am luat de la Enox, sunt super, doar ca si astia se albesc.deci nu mai suferi atat de tine.Cel mai bine daca tii la ei si nu vrei sa-i strici ii duci la un tehnician calumea.i-am dus si mi-i-a facut luna, ca noi.si mi-a zis ca cel mai bine ar fi sa-i spal doar cu apa si sapun.si servetelele alea pentru curatat lentile.ar trebuie sa fie folosite doar pentru lentile, nu si rame.